FIFA 24 almak için en mantıklı yol nedir?

FIFA (EA FC) 24 alacağım her yıl olduğu gibi ama oyun biraz pahalı. Standart 1200, Ultimate 1700 sadakat indirimimle 1500TL) böyle olunca aklıma EA Play Pro geldi. 1 yıllığı 999TL ve oyunun Ultimate sürümünü veriyor. EA'nin tüm oyunları da var ama işten dolayı cok zaman kalmaz FIFA'dan digerlerine belki. NFS Unbound merak ediyordum, onu oynarım biraz. Sizce sadece FIFA 24 icin EA Play Pro almak mantıklı mi? Zaten oyunun ömrü 1 yıl. Başka ve daha ucuz yol var mıdır oynamak için?

Eğer koleksiyon gibi bir zevkiniz yoksa bence alınabilir. Birkaç oyuna da göz atarsınız elbet. Ama koleksiyon yapmayı seviyorsanız ve oyun çıktığı anda oynamaya başlamayacaksanız FIFA'lar genelde 2. ayında %50 veya bu oranlara yakın indirimlere giriyor.

Oyunu 1 yıl oynayacaksanız EA Play Pro en mantıklı seçenek. Oyun mayıs-haziran civarı yüksek ihtimalle Game Pass'e gelecek. Bunu da göz öndünde bulundurmak lazım.

Eğer koleksiyon düşkünü birisiyseniz Steam'den FIFA alabilirsiniz tabii 1200TL fiyatı var Ya'da 1 aylık EA Play Pro alırsınız bir ay boyunca oynar tadını alır daha sonra güzel bir indirimde oyunu satın alırsınız.

Ben on sipariş vermiştim şimdi bir de Steam'den EA Play aldım erken oynamak için 22 Eylül'de 10 saat deneyimleyeceğim ben eğer geçen sene'ki sorunlar halen daha devam ediyorsa satın aldığım oyunu iade edeceğim.

Koleksiyon derdim yok hocam zaten oyunun ömrü 1 yıl bile değil hem dediğiniz gibi zaman buldukça diğer oyunlara göz atabilirim. FIFA her yıl dediğiniz gibi indirim yapıyor ama yanlış hatırlamıyorsam kasım gibi %20, kış indirimimde %50 olması lazım. 50 ise beklerim ama 20 ise play Pro ile aynıya denk geliyor.

Aylık 150, yıllık 1000TL fiyatlandırmayı çok zekice yapmışlar insan tereddüt ediyor ama o da çok mantıklıymış aslında 2 ay 300'e play Pro alsam indirimde oyunu Steam de alabilirim. Ut takımı ve Single kariyeri durur mu Play'den Steam'e geçince peki?

Koleksiyon derdiniz yoksa EA Play Pro en mantıklısı gibi, EA'in neredeyse bütün oyunları var diye biliyorum. Bence hafta sonlarında falan hikayeli bir oyun serisine başlayabilirsiniz. Koskoca bir yıl sonuçta.

Koleksiyon derdiniz yoksa EA Play Pro en mantıklısı gibi, EA'in neredeyse bütün oyunları var diye biliyorum. Bence hafta sonlarında falan hikayeli bir oyun serisine başlayabilirsiniz. Koskoca bir yıl sonuçta.

Dediğiniz gibi bana da daha mantıklı geldi belki ilk 1 aylık alırım denerim sonra yıllık alırım zaten Pro da eski ve yeni çıkacak tüm oyunlar var.

Dediğiniz gibi bana da daha mantıklı geldi belki ilk 1 aylık alırım denerim sonra yıllık alırım zaten Pro da eski ve yeni çıkacak tüm oyunlar var.
Hocam zam gelme ihtimali de aklınızda bulunsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…