X xSloxy Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 651 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2023 #1 Selam. FIFA 24'ü EA Play üzerinden aldım. Oyuna giriyorum gamepad hiçbir şekilde çalışmıyor fakat FIFA 23'te girdiğimde çalışıyor yardımcı olabilir misiniz? FIFA 23'ü Steam'den aldım.
Selam. FIFA 24'ü EA Play üzerinden aldım. Oyuna giriyorum gamepad hiçbir şekilde çalışmıyor fakat FIFA 23'te girdiğimde çalışıyor yardımcı olabilir misiniz? FIFA 23'ü Steam'den aldım.
U ugrgbz Centipat Katılım 2 Mayıs 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2023 #2 Onunla alakası olduğunu sanmıyorum. Ben de EA Play'dan aldım ama, gamepad gayet düzgün çalışıyor. Artı 0 Eksi
KS KS X xSloxy Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 651 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2023 #3 ugrgbz dedi: Onunla alakası olduğunu sanmıyorum. Ben de EA Play'dan aldım ama, gamepad gayet düzgün çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Bu gamepada geçmeden önce başka bir gamepadde ayar dosyası açmıştım onu silsem düzelir mi acaba? Artı 0 Eksi
ugrgbz dedi: Onunla alakası olduğunu sanmıyorum. Ben de EA Play'dan aldım ama, gamepad gayet düzgün çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Bu gamepada geçmeden önce başka bir gamepadde ayar dosyası açmıştım onu silsem düzelir mi acaba?
U ugrgbz Centipat Katılım 2 Mayıs 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2023 #4 Yeni bir gamepad ile oyunu oynayacaksan sil tabi. Artı 0 Eksi