FIFA 24 GTX 1650 Ti ile kaç FPS alır?

zeydfallen

Hectopat
Yer
çankırı
Daha fazla  
Meslek
İlköğretim Matematik Öğretmenliği
Arkadaşlar biliyorsunuz FIFA 23 PC optimizasyon çok kötüydü GTX 1650 Ti laptop ile kasa kasa oynanmıyordu. Acaba 24'ün optimizasyonu nasıl ve oynatır mı acaba?

Arkadaşlar biliyorsunuz FIFA 23 PC optimizasyon çok kötüydü GTX 1650 Ti laptop ile kasa kasa oynanmıyordu. Acaba 24'ün optimizasyonu nasıl ve oynatır mı acaba?

Nasıl 23 oynatmıyormuş? Kuzenimde 1650 ile bile rahat rahat oynuyordu. 24'te gayet rahat oynatır.

Arkadaş demiş kasa kasa oynanmıyordu diye FIFA 23 oynatmıyormuş demişiz nerenle okuyorsun kardeş?

Sadece ekran kartı önemli değil kardeş RAM işlemci de önemli dellendirmeyin adamı. Benim de PC çok iyi değil FIFA 23 çıktığından itibaren hiç sorun yaşamadım oynadım hala oynuyorum.

Bir sen biliyorsun önemli olduğunu buradakilerin aklına gelmedi işlemci RAM vs. adam neden bahsediyor sen neden bahsediyosun. Oyun optimizasyon sorunlu idi.
Dellensen ne olur acaba? İnsanlarla ters ters konuşmayın saygı çerçevesinde devam edelim.
Senin forumda geçirdiğin süreyi 5 le çarp sonra benim katılım tarihime bak.

Bir sen biliyorsun önemli olduğunu buradakilerin aklına gelmedi işlemci RAM vs. adam neden bahsediyor sen neden bahsediyosun. Oyun optimizasyon sorunlu idi.
Dellensen ne olur acaba? İnsanlarla ters ters konuşmayın saygı çerçevesinde devam edelim.
Senin forumda geçirdiğin süreyi 5 le çarp sonra benim katılım tarihime bak.

Merhaba konuyu güncellemek istedim FIFA 23 de hala oyunum kasıyor 30 FPS bile vermiyor ama FIFA 24 de 120 140 arası oynuyorum şu anda garip bir optimizasyon almak isteyenlere de duyurulur

i7 4790
gtx 1070 8gb
16gb ddr3 4x4gb
500gb m2ssd + 2tb
win 11 pro orj

Fifa 23 100fps yakın sorunsuz rahat oynatıyor.
Fc24 ise (fifa ismi yok artık) bundada sorunsuz 100 fps yakın çok rahat oynatıyor.

Sizin pcinde sorun olabilir. Termal macunları yenileyin kasayı bir temizleyin isterseniz.

i7 4790
GTX 1070 8 GB
16 GB DDR3 4x4GB
500GB M.2 SSD + 2TB
Windows 11 Pro orj

FIFA 23 100FPS yakın sorunsuz rahat oynatıyor.
FC24 ise (FIFA ismi yok artık) bunda da sorunsuz 100 FPS yakın çok rahat oynatıyor.

Sizin pcinde sorun olabilir. Termal macunları yenileyin kasayı bir temizleyin isterseniz.

23 oynamadığım için sıkıntı yok artık 4 ay önce yenilemiştim macunu muhtemelen oyunla alakalı olabilir teşekkür ederim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı