Q quiker1 Hectopat Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 264 3 Eylül 2023 #1 Arkadaşlar merhaba FIFA 24 alacağımda, hangi platform ya da konsol üzerinden alayım sizce Xbox Series S mi PC mi?
Arkadaşlar merhaba FIFA 24 alacağımda, hangi platform ya da konsol üzerinden alayım sizce Xbox Series S mi PC mi?
tahsns Hectopat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 1.408 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #2 Eğer koltuğa oturup geniş ekran rahatça kariyer oynayayım diyorsan Xbox, eğer Ultimate Team de profesyonel olacağım diyorsan PC. (Benim düşüncem.)
Eğer koltuğa oturup geniş ekran rahatça kariyer oynayayım diyorsan Xbox, eğer Ultimate Team de profesyonel olacağım diyorsan PC. (Benim düşüncem.)
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.198 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 3 Eylül 2023 #3 quiker1 dedi: Arkadaşlar merhaba FIFA 24 alacağımda, hangi platform ya da konsol üzerinden alayım sizce Xbox Series S mi PC mi? Genişletmek için tıkla... Series s daha rahat olur.
quiker1 dedi: Arkadaşlar merhaba FIFA 24 alacağımda, hangi platform ya da konsol üzerinden alayım sizce Xbox Series S mi PC mi? Genişletmek için tıkla... Series s daha rahat olur.
tahaokumus Decapat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 246 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #4 quiker1 dedi: Arkadaşlar merhaba FIFA 24 alacağımda, hangi platform ya da konsol üzerinden alayım sizce Xbox Series S mi PC mi? Genişletmek için tıkla... Bence PC için al.
quiker1 dedi: Arkadaşlar merhaba FIFA 24 alacağımda, hangi platform ya da konsol üzerinden alayım sizce Xbox Series S mi PC mi? Genişletmek için tıkla... Bence PC için al.
Q quiker1 Hectopat Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 264 3 Eylül 2023 #5 Ucuza almanın bir yolu var mı arkadaşlar?
tahaokumus Decapat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 246 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #6 quiker1 dedi: Arkadaşlar merhaba FIFA 24 alacağımda, hangi platform ya da konsol üzerinden alayım sizce Xbox Series S mi PC mi? Genişletmek için tıkla... Şahsen bana TV'den geniş ekran oynamak garip geliyor (PC'den oynamaya alıştığım için büyük ihtimal) yani bana kalırsa PC için al. quiker1 dedi: Ucuza almanın bir yolu var mı arkadaşlar? Genişletmek için tıkla... Steam de indirimi bekle ya da EA Play üy eliği alabilirsin (aylık 40 TL idi en son şu an kaç bilmiyorum) ya da oyun çıktıktan bir süre sonra enucuz.com sitesinden bakabilirsin en ucuz kaça satıldığına
quiker1 dedi: Arkadaşlar merhaba FIFA 24 alacağımda, hangi platform ya da konsol üzerinden alayım sizce Xbox Series S mi PC mi? Genişletmek için tıkla... Şahsen bana TV'den geniş ekran oynamak garip geliyor (PC'den oynamaya alıştığım için büyük ihtimal) yani bana kalırsa PC için al. quiker1 dedi: Ucuza almanın bir yolu var mı arkadaşlar? Genişletmek için tıkla... Steam de indirimi bekle ya da EA Play üy eliği alabilirsin (aylık 40 TL idi en son şu an kaç bilmiyorum) ya da oyun çıktıktan bir süre sonra enucuz.com sitesinden bakabilirsin en ucuz kaça satıldığına