MixiVixi Femtopat Katılım 14 Nisan 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2024 #1 Dün aynı marka 2 tane oyun kolu aldım fakat FIFA'ya girince 1 tanesi tek başına çalışıyor ama ikisini birden bağladığımda analoglar sola doğru takılı kalıyorlar ve 2. bağladığım kol düzgün çalışmıyor. Yardım edebilecek var mı?
Dün aynı marka 2 tane oyun kolu aldım fakat FIFA'ya girince 1 tanesi tek başına çalışıyor ama ikisini birden bağladığımda analoglar sola doğru takılı kalıyorlar ve 2. bağladığım kol düzgün çalışmıyor. Yardım edebilecek var mı?
H Homo Nigrus Centipat Katılım 3 Ağustos 2023 Mesajlar 30 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 14 Nisan 2024 #2 Uyumluluk hatası yapacak bir şey yok belki silip tekrar yüklemeyi veya kolu taktığın USB portlarının sürücülerini güncellemeyi deneyebilirsin. Artı 0 Eksi
Uyumluluk hatası yapacak bir şey yok belki silip tekrar yüklemeyi veya kolu taktığın USB portlarının sürücülerini güncellemeyi deneyebilirsin.
KS KS MixiVixi Femtopat Katılım 14 Nisan 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2024 #3 Homo Nigrus dedi: Uyumluluk hatası yapacak bir şey yok belki silip tekrar yüklemeyi veya kolu taktığın USB portlarının sürücülerini güncellemeyi deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Ama 1 tane kol taktığımda sorunsuz çalışıyor 2.yi taktığımda böyle oluyor Bir de şimdi Steam'den baktım birini Sony olarak algılıyor diğerini Xbox Controller Son düzenleme: 14 Nisan 2024 Artı 0 Eksi
Homo Nigrus dedi: Uyumluluk hatası yapacak bir şey yok belki silip tekrar yüklemeyi veya kolu taktığın USB portlarının sürücülerini güncellemeyi deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Ama 1 tane kol taktığımda sorunsuz çalışıyor 2.yi taktığımda böyle oluyor Bir de şimdi Steam'den baktım birini Sony olarak algılıyor diğerini Xbox Controller