FIFA 24 vs Hogwarts Legacy

ÖmerMercankaya

Centipat
Daha fazla  
Epic Games'de yaz indirimleri başlamış. Bu iki oyun arasında kaldım. Hangisini almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi tarz oyun sevdiğinize bağlı. Ben olsam FC 24 alırdım muhtemelen.

Hikaye oyunlarını çok fazla oynayamıyorum. Bir yerden başlamak istiyorum fakat olmuyor. Genelde rekabetçi oyunlar oynuyorum. FIFA benim için daha önde bir danışayım dedim.

Hocam FC24'ün top mekaniği beni delirtiyor. Belki size bir fikir verebilir. Bir iki örnekle anlatacağım:

Mesela rakip oyuncu topu uzun bir pasla arkadaşına atsın ve ben de topa doğru koşayım, bu durumda oyunun rastgele senaryolarda kimi zaman topa ben yakın olmama rağmen rakip oyuncuyu saatte 348389347 km hızla koşturup beni de yavaşlatıp topu rakip oyuncuya aldırıyor. Aslına o mesafeden benim almam gerekir ama hayır rakip oyuncu alacak. Neden mi dersin, çünkü oyun bunu çoktan kararlaştırdı. Kimi zaman da rakibin alması gerek topu ben alıyorum.

Kimi zaman havadan ortaya düşen topu en yakında bulunan adamınız almıyor, 2349827 km uzaktaki bir adam koşarak onu almaya geliyor ve diğer oyuncular sadece topun yanında bekliyor.

XBOX kontrolcüsündeki 'b' tuşu Fifa'da topa sahipsen şut çekmeye sahip değilsen müdahale yapmaya yarıyor. Bu bilgi doğrultusunda bir başka örnek rakip takımın arkadaşına pas verdiği top benim oyuncumun yakınından geçerken müdahale yapıp topu kapmak için b tuşuna basıyorum, ama o da ne oyun çoktan benim alacağımı kararlaştırmış. Yani b tuşuna basmama gerek yokmuş. Ne oluyor dersiniz? Oyuncum topu alır almaz şut çekiyor.

EA Sports FC 24
Bu linkte de görebileceğiniz üzere oyunun Metacritic User Score ortalaması '2.3' ve yaklaşık 1600 kişi oylamış.

FC24 hakkında içimi döktüm hocam belki size de yardımcı olur. Ama kariyer oynarım derseniz çok eğlenceli oluyor. Çok ciddiye almazsanız böyle şeyleri oldukça eğlenceli Fifa. Ben arkadaşla kapışırken sinir oluyorum bu saçma hatalara.

Skill Issue diye yorumladım hocam.

FC 24'e para vermeye değmez. Gamepass'de var, Ea Play'de var. Zaten 2 ay sonra FC 25 geliyor. Hogwarts Legacy alın bence.

Hogwarts Legacy. FC 24 çöp bir oyun FIFA 23 daha iyi.

Hocam FIFA 23 oynuyordum FIFA 24ü denedim gerçekten dediğiniz gibi 23. Ok daha iyi bir oyun.

Hocam FIFA 23 oynuyordum FIFA 24ü denedim gerçekten dediğiniz gibi 23 Çok daha iyi bir oyun.

Hogwarts Legacy tabii ki. FC 24 çöpüne para vermeğe değmez.

Hogwarts'ın hikayesi dışında Online tarafı var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…