FIFA 25 save dosyaları kayboldu

Lactee

Hectopat
Daha fazla  
Hocamlar selamlar, ortak kullanılan bir EA hesabında " offline " şekilde FIFA 25 oynuyorum, dün bir anda kariyerimin save dosyaları gitti ve yerine farklı birisininki geldi, fakat araştırdığım zaman offline oynandığı sürece mümkün olmadığını söylediler. Bende bunun üzerine oyunun save dosyalarına girdim ve belki de oradan kurtarabilirim diye baktım fakat sadece yeni gelenler gözükmekteydi, kendi save dosyalarımı kurtarmanın bir yolu var mıdır acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam aradan 7 ay geçmiş ama benzer sorunu yaşamış ya da yaşayabilecek arkadaşlar için şunu söyleyeyim uygulama arayüzünde online offline kısmı online iken oyuna girerseniz başkalarının saveini ekliyor steam muhtemelen o yüzden her seferinde steam offline iken girmeyi özen göstermek lazım. Acı şekilde ben de tecrübe ettim.

Hocam aradan 7 ay geçmiş ama benzer sorunu yaşamış ya da yaşayabilecek arkadaşlar için şunu söyleyeyim uygulama arayüzünde online offline kısmı online iken oyuna girerseniz başkalarının saveini ekliyor steam muhtemelen o yüzden her seferinde steam offline iken girmeyi özen göstermek lazım. Acı şekilde ben de tecrübe ettim.
geri gelmez mi hocam

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı