FIFA 26 için kol önerisi

Griben

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, ben normalde FIFA veya pes oynayan birisi değilim. Küçükken PES 13 ve FIFA 15 oynamışlığım oldu ama klavyeden öyle takılmalı maçlar oynamıştım. Şu anda FIFA 26 gördüğüm kadarıyla bayağı bir övgü alıyor ve oyuna merak salmış durumdayım, 70 dolarlık paketini satın alıp haftaya oynamak istiyorum. Sadece kariyer ve teknik direktör oynarım gibi, rekabetçi yapısını oynamayı düşünmüyorum. Belki bahsettiğim içerikleri tükettikten sonra hoşuma giderse ara ara oynarım. Kol için maksimum 1.5-2K civarı bir bütçe ile FIFA oynamaya uygun bir şeyler alabilir miyim? Piyasayı bilmiyorum. Daha uygunu olursa işimizi gördüğü takdirde daha güzel olur 1.5k üzeri zorlama olacak.

Ek olarak bilgisayarım bu oyunu rahat oynatır mı sizce?

RX 6600 XT 8 GB
Ryzen 5500
24 GB Ram DDR4 ram mevcut.

Merhaba, ben normalde FIFA veya pes oynayan birisi değilim. Küçükken PES 13 ve FIFA 15 oynamışlığım oldu ama klavyeden öyle takılmalık maçlar oynamıştım. Şu anda FIFA 26 gördüğüm kadarıyla bayağı bir övgü alıyor ve oyuna merak salmış durumdayım, 70 dolarlık paketini satın alıp haftaya oynamak istiyorum. Sadece kariyer ve teknik direktör oynarım gibi, rekabetçi yapısını oynamayı düşünmüyorum. Belki bahsettiğim içerikleri tükettikten sonra hoşuma giderse ara ara oynarım. Kol için maksimum 1.5-2K civarı bir bütçe ile FIFA oynamaya uygun bir şeyler alabilir miyim? Piyasayı bilmiyorum. Daha uygunu olursa işimizi gördüğü takdirde daha güzel olur 1.5k üzeri zorlama olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, ben normalde FIFA veya pes oynayan birisi değilim. Küçükken PES 13 ve FIFA 15 oynamışlığım oldu ama klavyeden öyle takılmalı maçlar oynamıştım. Şu anda FIFA 26 gördüğüm kadarıyla bayağı bir övgü alıyor ve oyuna merak salmış durumdayım, 70 dolarlık paketini satın alıp haftaya oynamak istiyorum. Sadece kariyer ve teknik direktör oynarım gibi, rekabetçi yapısını oynamayı düşünmüyorum. Belki bahsettiğim içerikleri tükettikten sonra hoşuma giderse ara ara oynarım. Kol için maksimum 1.5-2K civarı bir bütçe ile FIFA oynamaya uygun bir şeyler alabilir miyim? Piyasayı bilmiyorum. Daha uygunu olursa işimizi gördüğü takdirde daha güzel olur 1.5k üzeri zorlama olacak.

RX 6600 XT 8 GB
Ryzen 5500
24 GB Ram DDR4 ram mevcut.
Logitech F710 Kablosuz Gamepade bakabilirsin.

RX 6600 XT 8 GB.
Ryzen 5500.
24 GB RAM DDR4 RAM mevcut.

Elin hangi tip Gamepad'e yatkın. PS türümü Xbox türümü. Ben şahsen Xbox analoğu ile daha rahat ediyorum Gamepad'im ise MSI GC30v2. bu arada özellikle FIFA içinse Deadzone'u az bir gamepad bulman lazım. Wraith ürünlerine bak gördüğüm en uygun gamepad modelleri Wraith de şu an.

Elin hangi tip Gamepad'e yatkın. PS türümü Xbox türümü. Ben şahsen Xbox analoğu ile daha rahat ediyorum Gamepad'im ise MSI GC30v2. bu arada özellikle FIFA içinse Deadzone'u az bir gamepad bulman lazım. Wraith ürünlerine bak gördüğüm en uygun gamepad modelleri Wraith de şu an.
Hocam daha önce konsol oyun deneyimim yok. Hayatımda çok fazla kol ile oyun oynamadım, arada denemek için 3-5 el anca elime geçmiştir yatkınlık konusunda cevap veremeyeceğim. sadece fifa oynayacağım kol ile oyun oynamıyorum normalde. teşekkür ederim

Dualsense bakabilirsin.
1-2k arası bir şey bakıyorum maksimum, dualsense 3k üzeri gördüğüm kadarıyla teşekkürler.

Yani hızlı yatar elin hangisini alırsan al.Ben Nintendoyu da, PlayStation kolunu da,Xbox kolunu da kullandım yatkınlık konusunda sorun yaşamadım.

Hocam daha önce konsol oyun deneyimim yok. Hayatımda çok fazla kol ile oyun oynamadım, arada denemek için 3-5 el anca elime geçmiştir yatkınlık konusunda cevap veremeyeceğim. Sadece FIFA oynayacağım kol ile oyun oynamıyorum normalde. Teşekkür ederim

1-2K arası bir şey bakıyorum maksimum, DualSense 3K üzeri gördüğüm kadarıyla teşekkürler.

Xbox daha ergonomik bence yapısı daha az el ağrıtıyor. Özellikle 1.5-2K bütçesinde Wraith markası üzmeyecektir sizi. Almadan önce eğer internette varsa mutlaka DeadZone testlerine bakın. FIFA için çok önemli bence deadzone

Xbox daha ergonomik bence yapısı daha az el ağrıtıyor. Özellikle 1.5-2K bütçesinde Wraith markası üzmeyecektir sizi. Almadan önce eğer internette varsa mutlaka deadzone testlerine bakın. FIFA için çok önemli bence deadzone

Wraith gamepad tarzı arattığım zaman bir sonuca ulaşamıyorum, link atarak yardımcı olma şansınız var mı acaba? DeadZone testi ben yaparım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı