FIFA 26'yı beklemek mantıklı mı?

Hocam kusura bakmayın ama dediğiniz şey biraz mantıksız. Yani FC 25 daha 3 ay önce çıktı. Yeni oyunu beklemek ve hatta yeni oyunun indirime girmesini beklemek çok ileri bir tarih. Her sene oyun Eylül ayında çıkıyor yanılmıyorsam. Yeni oyunun çıkması yaklaştıkça, güncel oyunun fiyatı daha da düşecektir. Yani 2-3 ay sonra daha uygun fiyata alırsınız diye düşünüyorum.

Bence almaya gerek yok çünkü her yıl aynı oyun çıkıyor. Bu zamana kadar hiçbir FIFA serisini almadım, Messi ve Ronaldo'nun kariyerini bitirmesini bekliyorum. O zaman oyunu her platformdan alacağım.

Şu an FIFA 25 var indirimde ama param yok, FIFA 26 çıkınca indirime girerse almak mantıklı mı önümüzdeki yaz indirimlerinde?

Hocam 13ten beri FIFA oyunlarını düzenli alıp oynayan biriyim eğer kariyer yapıyorsan ve artık oynadığın FIFA yeterli gelmiyorsa beklenmeye değmez ama diyelim FC24 sahibisin FC 25 kariyer için alınmaz. Ultimate Team oynuyorsan biraz geç kaldın ama söylediğim gibi elinde FIFA22 FIFA23 varsa 26 beklenmez kariyer için 1 oyun genellikle 2 sene götürür modlarla beraber ama şahsi tercihim en iyisi eskidi ama FIFA17 ile FIFA22 oyunlarıdır FC 25'e alışman uzun sürebilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı