FIFA açılmıyor

whobesuchamisfit

Hectopat
Daha fazla  
Dostlar merhaba. Steam'den FIFA22 indirdim daha sonra kurulum vb bitti ilk açılışta ki psg maçını da atladım sonra ayar için isim vb istiyor orada devam ettim ama ayarlar kaydedilemedi diyor. Bu 2. yükleyişim bu hatadan dolayı sonra kaydetmeden devam et deyince de boş bir ekranda bekletiyor bunun çözümü nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostlar merhaba. Steam'den FIFA22 indirdim daha sonra kurulum vb bitti ilk açılışta ki psg maçını da atladım sonra ayar için isim vb istiyor orada devam ettim ama ayarlar kaydedilemedi diyor. Bu 2. yükleyişim bu hatadan dolayı sonra kaydetmeden devam et deyince de boş bir ekranda bekletiyor bunun çözümü nedir?

Yeni kullanıcı oluşturarak devam etmeyi deener misiniz?

FIFA açılırken kullanıcı seçmenizi istiyor oradan yeni kullanıcı ekleye tıklayıp bu şekilde dener misiniz aynı sorunu bu şekilde çözmüştüm.
kullanıcı sormadı bana eski ea profilimle giriş yapıyor bana sadece ayar kaydı için isim sordu isim koysam da koymasam da maalesef ayarları kaydedilemiyor diyor ve kaydetmeden devam et diyince de bomboş bi ekranda kalıyor

1671303326743-png.1605712

Kullanıcı sormadı bana eski EA profilimle giriş yapıyor bana sadece ayar kaydı için isim sordu isim koysam da koymasam da maalesef ayarları kaydedilemiyor diyor ve kaydetmeden devam et deyince de bomboş bir ekranda kalıyor

Farklı bir profil ile dener misiniz bende de öyle oluyordu bu şekilde çözdüm hocam.

kullanıcı sormadı bana eski ea profilimle giriş yapıyor bana sadece ayar kaydı için isim sordu isim koysam da koymasam da maalesef ayarları kaydedilemiyor diyor ve kaydetmeden devam et diyince de bomboş bi ekranda kalıyor

Altta yazar yeni profil diye.

Kullanıcı sormadı bana eski EA profilimle giriş yapıyor bana sadece ayar kaydı için isim sordu isim koysam da koymasam da maalesef ayarları kaydedilemiyor diyor ve kaydetmeden devam et deyince de bomboş bir ekranda kalıyor

Bu sayfa gelmeden önce seçtiğiniz profilin altında yazar.

Denediniz mi hocam?

Son düzenleme:
Denedim maalesef herhangi profille iilgili bir seçenek yoktu sadece yeni ayar kaydı için isim soruyor o kadar ayarları da kaydetmiyor profil de EA sunucularına bağlanıyor çevrimdışı olarak da denedim herhangi bir çözüm olmadı
Farklı bir profil ile dener misiniz bende de öyle oluyordu bu şekilde çözdüm hocam.

Altta yazar yeni profil diye.

Bu sayfa gelmeden önce seçtiğiniz profilin altında yazar.

Denediniz mi hocam?

Denedim maalesef herhangi profille iilgili bir seçenek yoktu sadece yeni ayar kaydı için isim soruyor o kadar ayarları da kaydetmiyor profil de EA sunucularına bağlanıyor çevrimdışı olarak da denedim herhangi bir çözüm olmadı

Hocam anlamadınız herhalde.

Denedim maalesef herhangi profille iilgili bir seçenek yoktu sadece yeni ayar kaydı için isim soruyor o kadar ayarları da kaydetmiyor profil de EA sunucularına bağlanıyor çevrimdışı olarak da denedim herhangi bir çözüm olmadı.

Sil yazan kısma tıklayıp silip yeniden oluşturun sonra kayıtlı olan profil yeniden gelecek hocam.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    1,2 MB · Görüntüleme: 30
o sayfaya gelmeden önce herhangi bir profil seçtirmiyor ki bana veya herhangi profille ilgili bişey çıkmıyo önüme oyunu yükleyince açılan gösteri maçını sonlandır diyorum ondan sonra direkt olarak ayar seçme menüsü çıkıyor ondan sonra da ayarları kaydet diyorum zaten mevcut ayarları kullan vb diyor tamam diyip geçiyorum sonra da ayarlar kaydedilemedi diyor kaydetmeden devam et diyince de boş ekranda duruyor veya diğer seçenekleri kullanınca da öyle oluyor maalesef offline olarakta denedim olmadı

Hocam anlamadınız herhalde.

Sil yazan kısma tıklayıp silip yeniden oluşturun sonra kayıtlı olan profil yeniden gelecek hocam.
bende aktif profil yok maalesef yeni ayar dosyası oluşutuyor direkt olarak

O sayfaya gelmeden önce herhangi bir profil seçtirmiyor ki bana veya herhangi profille ilgili bir şey çıkmıyor önüme oyunu yükleyince açılan gösteri maçını sonlandır diyorum ondan sonra direkt olarak ayar seçme menüsü çıkıyor ondan sonra da ayarları kaydet diyorum zaten mevcut ayarları kullan vb diyor tamam deyip geçiyorum sonra da ayarlar kaydedilemedi diyor kaydetmeden devam et deyince de boş ekranda duruyor veya diğer seçenekleri kullanınca da öyle oluyor maalesef offline olarak da denedim olmadı.

Bende aktif profil yok maalesef yeni ayar dosyası oluşutuyor direkt olarak.

Hocam oyun orijinal değil mi demo falan değil yani?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı