FIFA bedava mı oldu?

• Konuyu başlatan Technogamer
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 878
T

Technogamer

Ziyaretçi
Origin'de gezerken böyle bir şeye rastladım. Nedir bu?

FI0X2PJ.png

Son düzenleyen: Moderatör:
FIFA'nın grafikleri zaten kötü, daha kötü grafiklerden başka bir farkı yoktur.

Daha önce de böyle bir şey yapıldı, Need for Speed World. Şimdi de Fifa yapmış. Açıkçası NFS World'ü sevmemiştim, bunu hiç yüklemedim. Yükleyen arkadaşlarım ise grafiklerinden memnun kalmadılar.

Daha önce de böyle bir şey yapıldı, Need for Speed World. Şimdi de Fifa yapmış. Açıkçası NFS World'ü sevmemiştim, bunu hiç yüklemedim. Yükleyen arkadaşlarım ise grafiklerinden memnun kalmadılar.

NFS World ile ilgili bir sorum var cevap verirseniz sevinirim. Arkadaşım bazen dizüstü bilgisayarını bize getiriyor. Biz 2 kişilik (sadece ikimiz) NFS World oynayabilirmiyiz? Yeni bir konu açmak istemedim.

Ben oynayalı uzun zaman oldu. Mesela yarışa girdiğimde diğer kişilerin arabalarını göremiyordum, sürelerimiz yarışıyordu. Araç kontrollerini de beğenmediğim için sadece birkaç gün oynadım. Belki şimdi bahsettiğim şeyleri güncellemeyle düzeltmiş olabilirler ama durum böyleydi. O zamana göre sorunu cevaplayayım. Bir dünyaya giriyorsun ve isteyen herkes o dünyaya giriyor. Yani oda yaratmak yok diye biliyorum, serbest sürüş sonrasında yoldaki bir yarışa katılmak vardı.

NFS World aynı Türk oyunu olan Traffic Racer gibiydi. (Android, İOS, vb. oyunu) Arabaların grafikleri görünümü süperdi ama yarışta yolların grafikleri berbattı, araba daha kötü grafikli oluyordu ve hiç gerçekçi değildi.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı