erenBney Decapat Katılım 16 Mart 2023 Mesajlar 17 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2025 #1
Çözüm erenBney 15 Şubat 2025 Tabii ki çözüm Download DirectX End-User Runtime Web Installer from Official Microsoft Download Center bunu indirdim çözüldü eğer spoffer attığınızda ekran kartınızın modeli değişiyor ise aygıt yönetici sağ tıkla ekran kartını kaldır ve yeniden başlat. Moderasyon Ekibi dedi: Merhaba, Herkesin faydalanabilmesi için çözümü detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz? Saygılarımızla. Genişletmek için tıkla... Tabii ki çözüm Download DirectX End-User Runtime Web Installer from Official Microsoft Download Center bunu indirdim çözüldü eğer spoffer attığınızda ekran kartınızın modeli değişiyor ise aygıt yönetici sağ tıkla ekran kartını kaldır ve yeniden başlat.
Tabii ki çözüm Download DirectX End-User Runtime Web Installer from Official Microsoft Download Center bunu indirdim çözüldü eğer spoffer attığınızda ekran kartınızın modeli değişiyor ise aygıt yönetici sağ tıkla ekran kartını kaldır ve yeniden başlat. Moderasyon Ekibi dedi: Merhaba, Herkesin faydalanabilmesi için çözümü detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz? Saygılarımızla. Genişletmek için tıkla... Tabii ki çözüm Download DirectX End-User Runtime Web Installer from Official Microsoft Download Center bunu indirdim çözüldü eğer spoffer attığınızda ekran kartınızın modeli değişiyor ise aygıt yönetici sağ tıkla ekran kartını kaldır ve yeniden başlat.
polat2141 Hectopat Katılım 15 Kasım 2022 Mesajlar 1.628 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2025 #2 erenBney dedi: Eki Görüntüle 2422023 Genişletmek için tıkla... Sürücüler güncel mi genelde ekran kartı son sürüm olmayınca oluyor. Artı 0 Eksi
erenBney dedi: Eki Görüntüle 2422023 Genişletmek için tıkla... Sürücüler güncel mi genelde ekran kartı son sürüm olmayınca oluyor.
Talisca06 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 1.840 Çözümler 7 Yer Ankara 12 Şubat 2025 #3 Hocam belgelerim fifa klasöründe setting.ini dosyasında DirectX 1 yapın düzeliyordu sanırım. Artı 0 Eksi
KS KS erenBney Decapat Katılım 16 Mart 2023 Mesajlar 17 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2025 #4 polat2141 dedi: Sürücüler güncel mi genelde ekran kartı son sürüm olmayınca oluyor. Genişletmek için tıkla... Çözdüm sıkıntı yok. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Şubat 2025 Artı 0 Eksi
polat2141 dedi: Sürücüler güncel mi genelde ekran kartı son sürüm olmayınca oluyor. Genişletmek için tıkla... Çözdüm sıkıntı yok.
M Moderasyon Ekibi Yetkili Üye 12 Şubat 2025 #5 Merhaba, Herkesin faydalanabilmesi için çözümü detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz? Saygılarımızla. Artı 0 Eksi
Merhaba, Herkesin faydalanabilmesi için çözümü detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz? Saygılarımızla.
Talisca06 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 1.840 Çözümler 7 Yer Ankara 12 Şubat 2025 #6 Nasıl çözdünüz hocam? Artı 0 Eksi
KS KS erenBney Decapat Katılım 16 Mart 2023 Mesajlar 17 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2025 #7 Tabii ki çözüm Download DirectX End-User Runtime Web Installer from Official Microsoft Download Center bunu indirdim çözüldü eğer spoffer attığınızda ekran kartınızın modeli değişiyor ise aygıt yönetici sağ tıkla ekran kartını kaldır ve yeniden başlat. Moderasyon Ekibi dedi: Merhaba, Herkesin faydalanabilmesi için çözümü detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz? Saygılarımızla. Genişletmek için tıkla... Tabii ki çözüm Download DirectX End-User Runtime Web Installer from Official Microsoft Download Center bunu indirdim çözüldü eğer spoffer attığınızda ekran kartınızın modeli değişiyor ise aygıt yönetici sağ tıkla ekran kartını kaldır ve yeniden başlat. Artı 0 Eksi Çözüm
Tabii ki çözüm Download DirectX End-User Runtime Web Installer from Official Microsoft Download Center bunu indirdim çözüldü eğer spoffer attığınızda ekran kartınızın modeli değişiyor ise aygıt yönetici sağ tıkla ekran kartını kaldır ve yeniden başlat. Moderasyon Ekibi dedi: Merhaba, Herkesin faydalanabilmesi için çözümü detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz? Saygılarımızla. Genişletmek için tıkla... Tabii ki çözüm Download DirectX End-User Runtime Web Installer from Official Microsoft Download Center bunu indirdim çözüldü eğer spoffer attığınızda ekran kartınızın modeli değişiyor ise aygıt yönetici sağ tıkla ekran kartını kaldır ve yeniden başlat.