FIFA için gamepad önerisi

ahmetSTFU

Decapat
Katılım
7 Ağustos 2023
Mesajlar
197
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 7 7800X3D / GIGABYTE 9070XT / Patriot Viper Venom 32GB RAM 6000MHz / ASUS PRIME B650M-R / Bitfenix MH100 Black 750W 80+ Bronze
Cinsiyet
Erkek
PC için maksimum bütçe 2-2.5'a kadar çıkarım. Şu an için sadece FIFA oynuyorum, ileride başka oyunlar da oynayabilirim. Üzmeyecek gamepad arıyorum.
 
PC Sony exclusiveleri için Dualsense veya Gamesir markasının herhangi bir modeli; FC için wfezilla kullanıcısının attığı model işini görür. 2 senedir Dualsense kullanıyorum, diğer modelleri de denedim fakat Dualsense kadar kaliteli hissettirmedi.
 
2. el XBox Gamepad bakabilirsin.
2026 yılında hall effect bile olmayan, potansiyometre stick kullanan, pille çalışan, salladığında lıngır lıngır eden bir gamepad mi? Kalsın. Bu fiyata sıfır olarak daha iyi alternatifler varken daha kötü bir modeli 2. el olarak tercih etmeyi mantıklı bulmuyorum.

Nova 2 Lite bu bütçede daha iyi bir tercih olacaktır.
 
@wfezilla tercih meselesi. Yıllardır kullanıyorum 1 tane eksisini görmedim, aşırı memnunum.

Benim de arkadaşım 2 haftadır kullanıyor, drift sorunu yaşadı. O kadar para veriyorsun ve bu marka klasik eski potansiyometre stick koyuyor kola, Hall effect çok daha uzun ömürlü. Ayrıca daha hassas.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

  • Technopat Haberler

    Yeni konular

    Geri
    Yukarı