FIFA için gamepad önerisi

Kullanıyorum, memnunum ve öneriyorum.

Ben de kullandım, memnun değilim ve önermiyorum.

Bak burada çok güzel açıklanmış nedeni.

2026 yılında hall effect bile olmayan, potansiyometre stick kullanan, pille çalışan, salladığında lıngır lıngır eden bir gamepad mi? Kalsın. Bu fiyata sıfır olarak daha iyi alternatifler varken daha kötü bir modeli 2. el olarak tercih etmeyi mantıklı bulmuyorum.

İşin gurusu olmayan kişiler keşke öneri yapmasa bu forumda. Sen sorunsuz kullanıyorsun diye biz kötü malı başkasına öneremiyoruz. Rampage ürünlerini de sorunsuz kullananlar var. Ne yapalım Rampage mı önerelim? Ürünlerin kroniğini vs bilmiyorsunuz bırakın da bilen adamlar yorum yapsın. Her konuda fikir beyan etme zorunluluğumuz yok :D

@ca9an ve @wfezilla kadar konu hakkında bilgi sahibi olup öyle öneride bulunmak lazım.

@wfezilla tercih meselesi. Yıllardır kullanıyorum 1 tane eksisini görmedim, aşırı memnunum.
Tercih meselesi diye bir durum yok burada. Öneride bulunuyorsunuz ve arkadaş alacak diyelim. Drift sorunu yaşadığında ne olacak? Sorunu olduğu bilinen bir gamepad öneriyorsunuz. 1500 TL'lik bir oyun kolunda bile Hall Effect varken, Xbox kolu alınmaz. Özellikle 2. el bile alınmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı