Eaglefiber Hectopat Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 68 24 Haziran 2020 #1 Yeni kasa topladık ekran kartını da alınca oyun indireceğim. PES veya FIFA indireceğim hangisini tavsiye ediyorsunuz? PES oynadım FIFA oynamadım.
Yeni kasa topladık ekran kartını da alınca oyun indireceğim. PES veya FIFA indireceğim hangisini tavsiye ediyorsunuz? PES oynadım FIFA oynamadım.
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 24 Haziran 2020 #2 Orijinal mi satın alacaksınız?
LiteraryLucky Kilopat Katılım 25 Aralık 2017 Mesajlar 431 Yer İstanbul Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2020 #3 Eskiden olsa PES derdim ama artık FIFA daha çekici geliyor.
Eaglefiber Hectopat Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 68 24 Haziran 2020 #4 LiteraryLucky dedi: Eskiden olsa PES derdim ama artık FIFA daha çekici geliyor. Genişletmek için tıkla... aynen FIFA daha gerçekçi gözüküyor Megaton dedi: Orijinal mi satın alacaksınız? Genişletmek için tıkla... torrent den indiricem
LiteraryLucky dedi: Eskiden olsa PES derdim ama artık FIFA daha çekici geliyor. Genişletmek için tıkla... aynen FIFA daha gerçekçi gözüküyor Megaton dedi: Orijinal mi satın alacaksınız? Genişletmek için tıkla... torrent den indiricem