FIFA mobil diziliş önerisi

İşletim sistemi
Android

Mort4lResist4nce

Hectopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, ben FIFA'ya fena sardım bu aralar, ama bir türlü dizilimi oturtamıyorum yani anlamadım algoritmayı oyunu iyi bilenler aydınlatırsa çok sevinirim. Messi falan çıkardım acemi şansı vallaha.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-01-07-20-16-33-800_com.ea.gp.fifamobile.jpg
    Screenshot_2024-01-07-20-16-33-800_com.ea.gp.fifamobile.jpg
    673,9 KB · Görüntüleme: 824
  • Screenshot_2024-01-07-20-16-43-638_com.ea.gp.fifamobile.jpg
    Screenshot_2024-01-07-20-16-43-638_com.ea.gp.fifamobile.jpg
    693,4 KB · Görüntüleme: 354
Seviyen yüksekse 4-2-4 oyna bence. Atak olarak çok iyi. Orta saha olarak güçsüz ama karşı atak modunda bence iyi iş yapıyor. Başka diziliş seçecekseniz de elinizde olan oyuncuların pozisyonuna göre seçin bence. Ve bir de eğer takım geniniz yüksek olsun istiyorsanız, yedeklerde 90 GEN aşağısı oyuncu olmasın.

Seviyen yüksekse 4-2-4 oyna bence. Atak olarak çok iyi. Orta saha olarak güçsüz ama karşı atak modunda bence iyi iş yapıyor. Başka diziliş seçecekseniz de elinizde olan oyuncuların pozisyonuna göre seçin bence. Ve bir de eğer takım geniniz yüksek olsun istiyorsanız, yedeklerde 90 gen aşağısı oyuncu olmasın.

Tamam hocam çok iyi fikirler verdiniz çok teşekkürler ama ben bu takım için diziliş istedim yani seçerek baktığımda illaki takımımdaki en az 2 oyuncum 87 89a düşüyor yani bu sorunu çözmeye çalışıyorum neredeyse her dizilişi denedim yani ama olmadı.

Tamam hocam çok iyi fikirler verdiniz çok teşekkürler ama ben bu takım için diziliş istedim yani seçerek baktığımda illaki takımımdaki en az 2 oyuncum 87 89a düşüyor yani bu sorunu çözmeye çalışıyorum neredeyse her dizilişi denedim yani ama olmadı.
Hocam oyuncuları geliştirerek beceri puanı basınca ekstra pozisyonlarda oynayabiliyor. Bununla alakalı bir video izlerseniz anlarsınız. Takımınız kötü değil ama gelişmesi lazım. Eğer jeton biriktirirseniz pazardan oyuncu alın bence. Eğer yeni başladıysanız kadronuz çok güzel. Ben 2 yıldır oynamama rağmen anca 91 GEN oldum.

Hocam oyuncuları geliştirerek beceri puanı basınca ekstra pozisyonlarda oynayabiliyor. Bununla alakalı bir video izlerseniz anlarsınız. Takımınız kötü değil ama gelişmesi lazım. Eğer jeton biriktirirseniz pazardan oyuncu alın bence. Eğer yeni başladıysanız kadronuz çok güzel. Ben 2 yıldır oynamama rağmen anca 91 gen oldum.

Tamamdır hocam çok teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı