KADO38 Hectopat Katılım 22 Ocak 2023 Mesajlar 1.368 Çözümler 6 Yer Kayseri 8 Ağustos 2023 #1 Oyunu sildim ben kardeşime sinirlenip sonra ağladı vs. nasıl kurtaracağım oyunu? Açtığımda giriş yap yoktu indirdiğim zaman şimdi. Cihaz iPad.
Oyunu sildim ben kardeşime sinirlenip sonra ağladı vs. nasıl kurtaracağım oyunu? Açtığımda giriş yap yoktu indirdiğim zaman şimdi. Cihaz iPad.
Longhorn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2019 Mesajlar 1.849 Makaleler 1 Çözümler 28 8 Ağustos 2023 #2 KADO38 dedi: Oyunu sildim ben kardeşime sinirlenip sonra ağladı vs. nasıl kurtaracağım oyunu? Açtığımda giriş yap yoktu indirdiğim zaman şimdi. Cihaz iPad. Genişletmek için tıkla... Misafir hesabıyla mı girdiniz? Bu arada son cümlenizi anlayamadım. Artı 0 Eksi
KADO38 dedi: Oyunu sildim ben kardeşime sinirlenip sonra ağladı vs. nasıl kurtaracağım oyunu? Açtığımda giriş yap yoktu indirdiğim zaman şimdi. Cihaz iPad. Genişletmek için tıkla... Misafir hesabıyla mı girdiniz? Bu arada son cümlenizi anlayamadım.
Stereo.Luigi99 Hectopat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 3.433 Makaleler 6 Çözümler 67 Yer Isparta 8 Ağustos 2023 #3 KADO38 dedi: Oyunu sildim ben kardeşime sinirlenip sonra ağladı vs. nasıl kurtaracağım oyunu? Açtığımda giriş yap yoktu indirdiğim zaman şimdi. Cihaz iPad. Genişletmek için tıkla... Hesabınızı Game Center veya Facebook ile bağladıysanız sıkıntı yok. Eğer bağlamadıysanız ve misafirden girdiyseniz kardeşinize büyük borcunuz var. Artı 0 Eksi
KADO38 dedi: Oyunu sildim ben kardeşime sinirlenip sonra ağladı vs. nasıl kurtaracağım oyunu? Açtığımda giriş yap yoktu indirdiğim zaman şimdi. Cihaz iPad. Genişletmek için tıkla... Hesabınızı Game Center veya Facebook ile bağladıysanız sıkıntı yok. Eğer bağlamadıysanız ve misafirden girdiyseniz kardeşinize büyük borcunuz var.
Yavuz_Çetin Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2023 #4 Oyun Game Center üzerinde kayıtlı değilse ve Misafire girince gelmiyorsa hesabın geri dönme şansı maalesef yok. Artı 0 Eksi
Oyun Game Center üzerinde kayıtlı değilse ve Misafire girince gelmiyorsa hesabın geri dönme şansı maalesef yok.
KS KS KADO38 Hectopat Katılım 22 Ocak 2023 Mesajlar 1.368 Çözümler 6 Yer Kayseri 8 Ağustos 2023 #5 Yavuz_Çetin dedi: Oyun Game Center üzerinde kayıtlı değilse ve misafire girince gelmiyorsa hesabın geri dönme şansı maalesef yok. Genişletmek için tıkla... Misafirden başka giriş seçmeği yok girince olmadı. Stereo.Luigi99 dedi: Hesabınızı Game Center veya Facebook ile bağladıysanız sıkıntı yok. Eğer bağlamadıysanız ve misafirden girdiyseniz kardeşinize büyük borcunuz var. Genişletmek için tıkla... Sanırım çok büyük Abi 130gen di diyor 300 TL onlar. Artı 0 Eksi
Yavuz_Çetin dedi: Oyun Game Center üzerinde kayıtlı değilse ve misafire girince gelmiyorsa hesabın geri dönme şansı maalesef yok. Genişletmek için tıkla... Misafirden başka giriş seçmeği yok girince olmadı. Stereo.Luigi99 dedi: Hesabınızı Game Center veya Facebook ile bağladıysanız sıkıntı yok. Eğer bağlamadıysanız ve misafirden girdiyseniz kardeşinize büyük borcunuz var. Genişletmek için tıkla... Sanırım çok büyük Abi 130gen di diyor 300 TL onlar.
Stereo.Luigi99 Hectopat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 3.433 Makaleler 6 Çözümler 67 Yer Isparta 8 Ağustos 2023 #6 KADO38 dedi: "Abi, 130 GEN idi." diyor. 300 TL onlar. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun, boşu boşuna hem kardeşinizi üzdünüz hem de ona manevî şekilde borçlandınız. Artı 0 Eksi
KADO38 dedi: "Abi, 130 GEN idi." diyor. 300 TL onlar. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun, boşu boşuna hem kardeşinizi üzdünüz hem de ona manevî şekilde borçlandınız.
KS KS KADO38 Hectopat Katılım 22 Ocak 2023 Mesajlar 1.368 Çözümler 6 Yer Kayseri 8 Ağustos 2023 #7 Stereo.Luigi99 dedi: Geçmiş olsun, boşu boşuna hem kardeşinizi üzdünüz hem de ona manevî şekilde borçlandınız. Genişletmek için tıkla... Bu şekilde telafi ederim umarım Artı 0 Eksi
Stereo.Luigi99 dedi: Geçmiş olsun, boşu boşuna hem kardeşinizi üzdünüz hem de ona manevî şekilde borçlandınız. Genişletmek için tıkla... Bu şekilde telafi ederim umarım