FIFA Mobile neden P2W?

Turkish Delight

Hectopat
Makaleler
1
Ben FIFA Mobile kadar adaletsiz bir oyun görmedim. Para yatıran rakip yerine resmen oyun oynuyor. Gol olacak ataklarım saçma sapan şekilde bir anda kesiliyor. (Saçma sapan yerlere durduk yerde pas, şut vs.) Eşleme sistemi desek 1 maç kazanırsan sonrakinde zorla kaybettiriyor resmen. Neden böyle? Screenshot_2023-04-30-09-29-04-352_com.ea.gp.fifamobile.jpg

Ben FIFA Mobile kadar adaletsiz bir oyun görmedim. Para yatıran rakip yerine resmen oyun oynuyor. Gol olacak ataklarım saçma sapan şekilde bir anda kesiliyor. (saçma sapan yerlere durduk yerde pas, şut vs.) Eşleme sistemi desek 1 maç kazanırsan sonrakinde zorla kaybettiriyor resmen. Neden böyle?Eki Görüntüle 1760323

Online mobil oyunlarının amacı zaten oyun içi satın alımlardan çok büyük miktarda para kazanmaktır. Oyunun P2W olması çok normal. EA zaten paragöz bir firma FIFA'nın iyi ekmeğini yediler. Bu sene hakları bitecek daha iyi yemek için insanları zorluyorlardır normal.

Fifa’nın sadece Mobile’ı değil her şeyi P2W. Konsol ve bilgisayarlardaki Ultimate modu yıllardır öyle ama inanılmaz para kazanıyorlar. Herkes çıldırsa da oynuyor. Alternatifini geçtim uzaktan yakından hiçbir şekilde rakibi yok

Ben FIFA Mobile kadar adaletsiz bir oyun görmedim. Para yatıran rakip yerine resmen oyun oynuyor. Gol olacak ataklarım saçma sapan şekilde bir anda kesiliyor. (Saçma sapan yerlere durduk yerde pas, şut vs.) Eşleme sistemi desek 1 maç kazanırsan sonrakinde zorla kaybettiriyor resmen. Neden böyle?Eki Görüntüle 1760323
Şutları kesilmesi top dışarı gidecekse oluyor. Pasda aynı sorunu bende yaşıyorum para yatırmayla alakası yok 2-3 ay önce yoktu bir sorun büyük ihtimal bug.

Şutları kesilmesi top dışarı gidecekse oluyor. Pasda aynı sorunu bende yaşıyorum para yatırmayla alakası yok 2-3 ay önce yoktu bir sorun büyük ihtimal bug.
Şut çekmeden kendi kafasına göre sola sağa çektiği şutlar. Yönlendirme problemleri vs. çok fazla problemleri var maalesef FIFA'nın.

Alternatifini geçtim uzaktan yakından hiçbir şekilde rakibi yok
Hocam Mobile'de alternatif olarak FIFA daha mantıklı. eFootball aşırı derecede hantal kalıyor. PC'de eFootball'da kariyer modu gibi şeyler olsa eFootball oynayacağım. eFootball daha çok gerçekçiliğe yatkın. Atakları falan gerçekçi ama kariyer olmadığı için sarmıyor. FIFA kariyer konusunda çok iyi ama maçlar acayip kolay ve çok gollü geçiyor.

Şut çekmeden kendi kafasına göre sola sağa çektiği şutlar. Yönlendirme problemleri vs. çok fazla problemleri var maalesef FIFA'nın.

Hocam Mobile'de alternatif olarak FIFA daha mantıklı. eFootball aşırı derecede hantal kalıyor. PC'de eFootball'da kariyer modu gibi şeyler olsa eFootball oynayacağım. eFootball daha çok gerçekçiliğe yatkın. Atakları falan gerçekçi ama kariyer olmadığı için sarmıyor. FIFA kariyer konusunda çok iyi ama maçlar acayip kolay ve çok gollü geçiyor.
Ben de söylensem de kızsam da Fifa’nın rakibi yok kolay kolay da olmaz. Ultimate modu çok zengin ve güncel içeriklere sahip. Her ne kadar insanı çıldırtsa da:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı