Turkish Delight
Hectopat
- Makaleler
- 1
Ben FIFA Mobile kadar adaletsiz bir oyun görmedim. Para yatıran rakip yerine resmen oyun oynuyor. Gol olacak ataklarım saçma sapan şekilde bir anda kesiliyor. (saçma sapan yerlere durduk yerde pas, şut vs.) Eşleme sistemi desek 1 maç kazanırsan sonrakinde zorla kaybettiriyor resmen. Neden böyle?Eki Görüntüle 1760323
Şutları kesilmesi top dışarı gidecekse oluyor. Pasda aynı sorunu bende yaşıyorum para yatırmayla alakası yok 2-3 ay önce yoktu bir sorun büyük ihtimal bug.Ben FIFA Mobile kadar adaletsiz bir oyun görmedim. Para yatıran rakip yerine resmen oyun oynuyor. Gol olacak ataklarım saçma sapan şekilde bir anda kesiliyor. (Saçma sapan yerlere durduk yerde pas, şut vs.) Eşleme sistemi desek 1 maç kazanırsan sonrakinde zorla kaybettiriyor resmen. Neden böyle?Eki Görüntüle 1760323
Şut çekmeden kendi kafasına göre sola sağa çektiği şutlar. Yönlendirme problemleri vs. çok fazla problemleri var maalesef FIFA'nın.Şutları kesilmesi top dışarı gidecekse oluyor. Pasda aynı sorunu bende yaşıyorum para yatırmayla alakası yok 2-3 ay önce yoktu bir sorun büyük ihtimal bug.
Hocam Mobile'de alternatif olarak FIFA daha mantıklı. eFootball aşırı derecede hantal kalıyor. PC'de eFootball'da kariyer modu gibi şeyler olsa eFootball oynayacağım. eFootball daha çok gerçekçiliğe yatkın. Atakları falan gerçekçi ama kariyer olmadığı için sarmıyor. FIFA kariyer konusunda çok iyi ama maçlar acayip kolay ve çok gollü geçiyor.Alternatifini geçtim uzaktan yakından hiçbir şekilde rakibi yok
Ben de söylensem de kızsam da Fifa’nın rakibi yok kolay kolay da olmaz. Ultimate modu çok zengin ve güncel içeriklere sahip. Her ne kadar insanı çıldırtsa daŞut çekmeden kendi kafasına göre sola sağa çektiği şutlar. Yönlendirme problemleri vs. çok fazla problemleri var maalesef FIFA'nın.
Hocam Mobile'de alternatif olarak FIFA daha mantıklı. eFootball aşırı derecede hantal kalıyor. PC'de eFootball'da kariyer modu gibi şeyler olsa eFootball oynayacağım. eFootball daha çok gerçekçiliğe yatkın. Atakları falan gerçekçi ama kariyer olmadığı için sarmıyor. FIFA kariyer konusunda çok iyi ama maçlar acayip kolay ve çok gollü geçiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.