Paul Walker Kilopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 5.624 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2021 #1 Volta modunda karış karsiyayken hep kaçırıyorum hayliyle küfür yiyorum. Nasıl plaseyle gol atabilirim.
Volta modunda karış karsiyayken hep kaçırıyorum hayliyle küfür yiyorum. Nasıl plaseyle gol atabilirim.
Emir Yüksel Kilopat Katılım 7 Haziran 2019 Mesajlar 1.030 Makaleler 2 Çözümler 23 Yer Kadıköy Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2021 #2 Eğer klasik ayarlarda oynuyorsanız R1'e basılı tutarken yürüme tuşuyla yön verip şut çekmelisiniz. Değiştirdiyseniz ayarlardan Plase Şut Düzenleyici tuşunu bulun. Artı 0 Eksi
Eğer klasik ayarlarda oynuyorsanız R1'e basılı tutarken yürüme tuşuyla yön verip şut çekmelisiniz. Değiştirdiyseniz ayarlardan Plase Şut Düzenleyici tuşunu bulun.
KS KS Paul Walker Kilopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 5.624 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2021 #3 Emir Yüksel dedi: Eğer klasik ayarlarda oynuyorsanız r1'e basılı tutarken yürüme tuşuyla yön verip şut çekmelisiniz. Değiştirdiyseniz ayarlardan plase şut düzenleyici tuşunu bulun. Genişletmek için tıkla... Klavyeyle oynuyorum. Artı 0 Eksi
Emir Yüksel dedi: Eğer klasik ayarlarda oynuyorsanız r1'e basılı tutarken yürüme tuşuyla yön verip şut çekmelisiniz. Değiştirdiyseniz ayarlardan plase şut düzenleyici tuşunu bulun. Genişletmek için tıkla... Klavyeyle oynuyorum.
TheRealKurtCobain Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 1.093 Çözümler 1 Yer Mersin 21 Ekim 2021 #4 Paul Walker dedi: Klavyeyle oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Z'ye basılı tutarken şut çek. Artı 0 Eksi