Paul Walker Kilopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 5.655 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2021 #1 Ben Bayern Munchen seçtim lig modunu oynuyorum. İngiltere liginden bir takim seçmek istiyorum. Nasıl değiştireceğim?
Ben Bayern Munchen seçtim lig modunu oynuyorum. İngiltere liginden bir takim seçmek istiyorum. Nasıl değiştireceğim?
B Berat.. Hectopat Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 181 19 Ekim 2021 #2 Maalesef tek yolu var markette takım değiştirme eşyası var. Bu eşya sadece FİFA Coin ile alınabiliyor. Yani para yatırmanız dışında çözüm yok.
Maalesef tek yolu var markette takım değiştirme eşyası var. Bu eşya sadece FİFA Coin ile alınabiliyor. Yani para yatırmanız dışında çözüm yok.
Paul Walker Kilopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 5.655 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2021 #3 Berat.. dedi: Maalesef tek yolu var markette takım değiştirme eşyası var. Bu eşya sadece FIFA coin ile alınabiliyor. Yani para yatırmanız dışında çözüm yok. Genişletmek için tıkla... Çok önemli değil ama ihtimalim varsa diye sağ ol.
Berat.. dedi: Maalesef tek yolu var markette takım değiştirme eşyası var. Bu eşya sadece FIFA coin ile alınabiliyor. Yani para yatırmanız dışında çözüm yok. Genişletmek için tıkla... Çok önemli değil ama ihtimalim varsa diye sağ ol.