nazario9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 2.537 Çözümler 1 Cuma 10:26 #1 Oyunu Steam'den satın aldım ancak FIFA points almak isterken bu hatayı veriyor. Steam cüzdan bakiyem mevcut. Son düzenleyen: Moderatör: Cuma 10:33
Oyunu Steam'den satın aldım ancak FIFA points almak isterken bu hatayı veriyor. Steam cüzdan bakiyem mevcut.
Emr2634 Decapat Katılım 14 Nisan 2023 Mesajlar 567 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer Cuma 11:20 #2 nazario9 dedi: Oyunu Steam'den satın aldım ancak FIFA points almak isterken bu hatayı veriyor. Steam cüzdan bakiyem mevcut. Eki Görüntüle 2576139 Genişletmek için tıkla... EA üzerinde ödeme yöntemi var mi? Platform olarak online işlemleri EA üzerinden yürüttüğü için böyle bir sorun ile karşılaşmış olabilirsin. Artı 0 Eksi
nazario9 dedi: Oyunu Steam'den satın aldım ancak FIFA points almak isterken bu hatayı veriyor. Steam cüzdan bakiyem mevcut. Eki Görüntüle 2576139 Genişletmek için tıkla... EA üzerinde ödeme yöntemi var mi? Platform olarak online işlemleri EA üzerinden yürüttüğü için böyle bir sorun ile karşılaşmış olabilirsin.
KS KS nazario9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 2.537 Çözümler 1 Cuma 11:57 #3 Emr2634 dedi: EA üzerinde ödeme yöntemi var mi? Platform olarak online işlemleri EA üzerinden yürüttüğü için böyle bir sorun ile karşılaşmış olabilirsin. Genişletmek için tıkla... Oyun içindeki mağaza kısmından satın alırken steame yönlendirdi. Oradan cüzdan kodu ekleyip de almaya çalıştım ben de. Artı 0 Eksi
Emr2634 dedi: EA üzerinde ödeme yöntemi var mi? Platform olarak online işlemleri EA üzerinden yürüttüğü için böyle bir sorun ile karşılaşmış olabilirsin. Genişletmek için tıkla... Oyun içindeki mağaza kısmından satın alırken steame yönlendirdi. Oradan cüzdan kodu ekleyip de almaya çalıştım ben de.
Emr2634 Decapat Katılım 14 Nisan 2023 Mesajlar 567 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer Cuma 11:59 #4 nazario9 dedi: Oyun içindeki mağaza kısmından satın alırken steame yönlendirdi. Oradan cüzdan kodu ekleyip de almaya çalıştım ben de. Genişletmek için tıkla... Steam kaynaklı olan bir sorun olabilir . Tekrar denediniz mi ? Artı 0 Eksi
nazario9 dedi: Oyun içindeki mağaza kısmından satın alırken steame yönlendirdi. Oradan cüzdan kodu ekleyip de almaya çalıştım ben de. Genişletmek için tıkla... Steam kaynaklı olan bir sorun olabilir . Tekrar denediniz mi ?
KS KS nazario9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 2.537 Çözümler 1 Cuma 12:24 #5 Emr2634 dedi: Steam kaynaklı olan bir sorun olabilir . Tekrar denediniz mi ? Genişletmek için tıkla... Geceden beri deniyorum hocam alamadım halen. Web App girince de böyle yazıyor paket açacağım zaman. Son düzenleme: Cuma 12:31 Artı 0 Eksi
Emr2634 dedi: Steam kaynaklı olan bir sorun olabilir . Tekrar denediniz mi ? Genişletmek için tıkla... Geceden beri deniyorum hocam alamadım halen. Web App girince de böyle yazıyor paket açacağım zaman.