FIFA ve GTA V İçin Sistem Önerisi

Sizce hangi ekran kartı alınmalı

• rx570 4gb

Oy: 1 6,3%
  • gtx1650 4gb

Oy: 0 0,0%
  • gtx1650s 4gb

Oy: 12 75,0%
  • gtx 1650ti 4gb

Oy: 3 18,8%

• Oy verenlerin toplamı
    16

12Abdullah97

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben FIFA, PES, GTA V, Fortnite oynayacağım onun için sistem önerebilir misiniz? FIFA 22 ve 23 de oynarım 24 sınav senem olacak oynamam. Bana konsol önermeyin. Çünkü yazılım mühendisliği okuyacağım için kodlama ya başlıyacağım. Ufaktan aklımdaki sistem şu.

Ryzen 5 3500(2.el veya indirimle alacağım)
16 GB RAM.
B450M anakart.
Ekran kartı bir süre almayacağım fiyatlar düşsün alacağım beni APU sistem götürür bir süre yukarıda yazan oyunlarda ekran kartı önerirseniz sevinirim pahalı olmasın.
Kasa kullanmayacağım çünkü ben ve kardeşim ayrı odadaydık ancak odalarımız birleşince yer azaldı uzay sistem(kasasız)kullanacağım. Sizce sistem yeterli olur mu? Nasıl?

4gb ekran kartını artık bırakın bence buabilirseniz 2.el gtx1660 veya rx580 alın derim.ama alacam derseniz tabiki 1650s(isterseniz 2.el bikaçtane atarım

4 GB ekran kartını artık bırakın bence buabilirseniz 2.el GTX1660 veya RX580 alın derim. Ama alacağım derseniz tabii ki 1650S(isterseniz 2.el bikaçtane atarım.

Ben uyarı yedim konuşamıyorum diğer hesaptan yazıyorum ben Mersin de yaşıyorum ondan onları almam sıkıntı başka şehirde onlar 15 yaşındayım:D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı