FIFA17 Tepki Vermeme Sorunu

Fu-Linn

Hectopat
Daha fazla  
FIFA17 oyunun 4-5 gün önce rahat ve sıkıntısız bir şekilde oynuyordum fakat şuan maalesef oyun açılmıyor. Launcher ekranı açılıyor fakat o ekranda ''OYNA'' kısmına tıkladığım zaman fare imleçi dönüyor dönüyor ve durup Origin ekranına atıyor sonunda da oyun açılmıyor. Bunun çözümü nedir ? Yaklaşık 1 haftadır bu sorunla uğraşıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
teamviewer, rivatuner gibi programlar açık mı veya yüklü mü ?
bazen bu programlarda sıkıntı olabiliyor.
Rivaturnern yüklüydü, sildim fakat düzelmedi :(

Güncellemelere bak ve oyunu açtığın an görev yöneticisinden Origin'i kapat tekrar aç. Ben böyle çözmüştüm FIFA 2013'ü.
Galiba bu sefer işe yaradı dostum :D Oynaya tıkladıktan sonra Origin'i görev yöneticisinden kapatıyorum. Tekrar origine giriyorum 2. launcheri açıyorum ordan Oyna kısmına tıkladığım zaman oyun açılıyor. Her zaman değil ama 2-3 deneyişte girebiliyorum :d

Rivaturnern yüklüydü, sildim fakat düzelmedi :(

Galiba bu sefer işe yaradı dostum :D Oynaya tıkladıktan sonra Origin'i görev yöneticisinden kapatıyorum. Tekrar origine giriyorum 2. launcheri açıyorum ordan Oyna kısmına tıkladığım zaman oyun açılıyor. Her zaman değil ama 2-3 deneyişte girebiliyorum :d
Hadi gözün aydın. :D. Bir beğenin yeter. Ya da yine canın sıkılıyorsa oyunun kurulu olduğu dosyayı aç güncelleme kısmındaki her şeyi sil ve oyun zaten tekrar güncelleme yapacaktır bu daha kesin bir çözüm. Ama sıkıntı yoksa deneme.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı