Huxly Hectopat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 443 24 Mayıs 2021 #1 Öncelikle, paketler Steam üzerinde indirime girdi. Oyun almaya değer mi? Bilmediğim için soruyorum. FIFA22 çıktığında FIFA21 iptal mi oluyor? Kesin doğru mu bilmiyorum ancak bunu buldum. Son düzenleme: 24 Mayıs 2021
Öncelikle, paketler Steam üzerinde indirime girdi. Oyun almaya değer mi? Bilmediğim için soruyorum. FIFA22 çıktığında FIFA21 iptal mi oluyor? Kesin doğru mu bilmiyorum ancak bunu buldum.
1 132923 Terapat Katılım 12 Eylül 2016 Mesajlar 9.980 Çözümler 129 25 Mayıs 2021 #2 Huxly dedi: Oyun almaya değer mi? Genişletmek için tıkla... Aman aman bir farkı yok paketlerin. FUT'ta paket avantajın oluyor sadece. "Alınır mı?" dersen alınmaz derim. EA Play alıp oynamak daha mantıklı. Çünkü oyun 50 lira bile etmez, 150 lira için farklı oyunlar bakmanı öneririm. Huxly dedi: FIFA22 çıktığında FIFA21 iptal mi oluyor? Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey olmuyor. Sadece FUT'ta, sezonlar modunda oyuncu sayısında azalma olacaktır.
Huxly dedi: Oyun almaya değer mi? Genişletmek için tıkla... Aman aman bir farkı yok paketlerin. FUT'ta paket avantajın oluyor sadece. "Alınır mı?" dersen alınmaz derim. EA Play alıp oynamak daha mantıklı. Çünkü oyun 50 lira bile etmez, 150 lira için farklı oyunlar bakmanı öneririm. Huxly dedi: FIFA22 çıktığında FIFA21 iptal mi oluyor? Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey olmuyor. Sadece FUT'ta, sezonlar modunda oyuncu sayısında azalma olacaktır.