ZFxey Decapat Katılım 3 Aralık 2022 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2022 #1 Merhaba. FIFA22'de uzun süredir "oyuncu kariyeri" oynamaktayım ama ne yaparsam yapayım Ballon d'Or alamıyorum. 100 g/a geçip her maçta hattrick bile yaptım alabileceğim bütün kupaları aldım ama yine de alamadım.
Merhaba. FIFA22'de uzun süredir "oyuncu kariyeri" oynamaktayım ama ne yaparsam yapayım Ballon d'Or alamıyorum. 100 g/a geçip her maçta hattrick bile yaptım alabileceğim bütün kupaları aldım ama yine de alamadım.
Thundem Hectopat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 1.233 Çözümler 1 3 Aralık 2022 #2 Oyuncunun rating'i kaç? Artı 0 Eksi
KS KS ZFxey Decapat Katılım 3 Aralık 2022 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2022 #3 Thundem dedi: Oyuncunun rating'i kaç? Genişletmek için tıkla... 92-93 arasında 2 sezondur. Artı 0 Eksi
xYasins Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 62 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2022 #4 Oyuncunun pozisyonu ne? Çünkü forvet dışındaki mevkilerde ödül kazanılmıyor. Artı 0 Eksi
KS KS ZFxey Decapat Katılım 3 Aralık 2022 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2022 #5 xYasins dedi: Oyuncunun pozisyonu ne? Çünkü forvet dışındaki mevkilerde ödül kazanılmıyor. Genişletmek için tıkla... Forvet diye yazdım oyuncuyu ama takım kanatta oynatıyor. Ondan mıdır? Artı 0 Eksi
xYasins dedi: Oyuncunun pozisyonu ne? Çünkü forvet dışındaki mevkilerde ödül kazanılmıyor. Genişletmek için tıkla... Forvet diye yazdım oyuncuyu ama takım kanatta oynatıyor. Ondan mıdır?
Thundem Hectopat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 1.233 Çözümler 1 3 Aralık 2022 #6 ZFxey dedi: Forvet diye yazdım oyuncuyu ama takım kanatta oynatıyor. Ondan mıdır? Genişletmek için tıkla... Kaçıncı sezondasınız? Artı 0 Eksi
ZFxey dedi: Forvet diye yazdım oyuncuyu ama takım kanatta oynatıyor. Ondan mıdır? Genişletmek için tıkla... Kaçıncı sezondasınız?
A Alex mahone Decapat Katılım 26 Kasım 2022 Mesajlar 65 3 Aralık 2022 #7 Milli takımda oynadın mı? Artı 0 Eksi
KS KS ZFxey Decapat Katılım 3 Aralık 2022 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2022 #8 Alex mahone dedi: Milli takımda oynadın mı? Genişletmek için tıkla... Evet. Yarı finale kadar gittim. Elendim. Artı 0 Eksi
Alex mahone dedi: Milli takımda oynadın mı? Genişletmek için tıkla... Evet. Yarı finale kadar gittim. Elendim.
A Alex mahone Decapat Katılım 26 Kasım 2022 Mesajlar 65 3 Aralık 2022 #9 Hangi takımdasınız. Artı 0 Eksi
KS KS ZFxey Decapat Katılım 3 Aralık 2022 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2022 #10 Thundem dedi: Kaçıncı sezondasınız? Genişletmek için tıkla... 4 veya 5 olması lazım Alex mahone dedi: Hangi takımdasınız. Genişletmek için tıkla... Liverpool. Daha öncesinde Real Madrid Artı 0 Eksi
Thundem dedi: Kaçıncı sezondasınız? Genişletmek için tıkla... 4 veya 5 olması lazım Alex mahone dedi: Hangi takımdasınız. Genişletmek için tıkla... Liverpool. Daha öncesinde Real Madrid