FIFA22 Xbox Series S'e nasıl alınır?

denizov1903

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, 2 gün önce uzun süredir istediğim Series S'i satın aldım. Xbox'a çok uzak birisi olarak satın aldığım bu konsolda FIFA 22 oynamak istiyorum fakat satın almak istediğimde karşıma 2 sürüm çıkıyor, soldaki daha ucuz onu alsam oyun çıkınca konsolumda oynayabilir miyim? Yoksa illaki Ultimate sürümünü mü almam lazım? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

62c27a2a-7422-4e21-a4e9-9a795915402d.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Sağdaki olan Series X/S için gözüküyor.

Soldakini alırsan One S/X portuyla oynarsın. Sağdakini alırsan Series S/X portuyla oynarsın ve Ultimate paket beraberinde gelir. Grafik ve perfonmans farkı oluşabilir lakin spor oyunu sonuçta uçurum farkı olmaz. Fikrimi belirtecek olursam oyun fiyatını hak etmiyor. Yaklaşık 1 yıllık Game Pass alabilirsin yakın fiyata.

Soldakini alırsan One S/X portuyla oynarsın. Sağdakini alırsan Series S/X portuyla oynarsın ve Ultimate paket beraberinde gelir. Grafik ve perfonmans farkı oluşabilir lakin spor oyunu sonuçta uçurum farkı olmaz. Fikrimi belirtecek olursam oyun fiyatını hak etmiyor. Yaklaşık 1 yıllık Game Pass alabilirsin yakın fiyata.
Ne 1 yılı hocam 3 yıllık gamepass veriyor bu fiyata Microsoft Müşteri Hizmetleri.

Hocam şurada 560 TL olarak gözüküyor Xbox Series S sürümü. Boşuna Ultimate sürüm almayın.

Çok teşekkürler dostum, buradan satın aldım.
6 aylık bir hediyem var zaten o nedenle gamepass'e şuan para vermeyi düşünmüyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı