Mr. Falcon Hectopat Katılım 27 Şubat 2022 Mesajlar 1.429 Çözümler 17 12 Mart 2022 #1 Ne kadar çözüm var ise denedim olmuyor. Bir baba Yiğit yok mu yardım edecek be? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Mart 2022
galontasrun Hectopat Katılım 8 Aralık 2021 Mesajlar 241 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2022 #2 Mr. Falcon dedi: Ne kadar çözüm var ise denedim olmuyor. Bir baba Yiğit yok mu yardım edecek be? Genişletmek için tıkla... Sorunu söyle. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Mart 2022 Artı 0 Eksi
Mr. Falcon dedi: Ne kadar çözüm var ise denedim olmuyor. Bir baba Yiğit yok mu yardım edecek be? Genişletmek için tıkla... Sorunu söyle.
KS KS Mr. Falcon Hectopat Katılım 27 Şubat 2022 Mesajlar 1.429 Çözümler 17 12 Mart 2022 #3 galontasrun dedi: Sorunu söyle. Genişletmek için tıkla... Kolu algılamıyor. Artı 0 Eksi
galontasrun Hectopat Katılım 8 Aralık 2021 Mesajlar 241 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2022 #4 Mr. Falcon dedi: Kolu algılamıyor. Genişletmek için tıkla... Kol nedir? Model? Artı 0 Eksi
KS KS Mr. Falcon Hectopat Katılım 27 Şubat 2022 Mesajlar 1.429 Çözümler 17 12 Mart 2022 #5 galontasrun dedi: Kol nedir? Model? Genişletmek için tıkla... Şimdi yaptım ve şuanki sorun kol takılı kalıyor kendi kendine sağa basıyor. Artı 0 Eksi
galontasrun dedi: Kol nedir? Model? Genişletmek için tıkla... Şimdi yaptım ve şuanki sorun kol takılı kalıyor kendi kendine sağa basıyor.
galontasrun Hectopat Katılım 8 Aralık 2021 Mesajlar 241 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2022 #6 Mr. Falcon dedi: Şimdi yaptım ve şu anki sorun kol takılı kalıyor kendi kendine sağa basıyor. Genişletmek için tıkla... Donanımsal sorun var ise kolu açabilirsin. Sağa takılı kalmamasını sağlar toplarsın. Ben yaızlımsal olarak bir sorun var sandım ondan sormuştum. Artı 0 Eksi
Mr. Falcon dedi: Şimdi yaptım ve şu anki sorun kol takılı kalıyor kendi kendine sağa basıyor. Genişletmek için tıkla... Donanımsal sorun var ise kolu açabilirsin. Sağa takılı kalmamasını sağlar toplarsın. Ben yaızlımsal olarak bir sorun var sandım ondan sormuştum.