FIFA23 tercih yapamamak

Teachermann

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Ben oyun içinde kariyer modunu açtım. Henüz çok yeniyim ilk FIFA deneyimim. Ama ne basın toplantısı ne de geliştirmelerde seçim yapamıyorum. Basın toplantısında sadece ortadaki işaretlenebiliyor. Sola ya da sağa gittiğimde beni tekrar ortaya yönlendiriyor. Ayni şey gelistirmelerde de gecerli. Yukarı aşağı sağa sola gitsem dahi aynı anda tekrar boşluğa geliyor. Sebebi nedir? Laptop'ım i7 10. nesil işlemcili. 1.5 TB SSD var toplamda. 16 GB da RAM. Sebebi ne olabilir?

Dosya Ekleri

• 1674690227607677666452453304745.jpg
    1674690227607677666452453304745.jpg
    192,2 KB · Görüntüleme: 62
  • 16746902801275183472259304294735.jpg
    16746902801275183472259304294735.jpg
    180,7 KB · Görüntüleme: 59
Arkadaşlar merhaba. Ben oyun içinde kariyer modunu açtım. Henüz çok yeniyim ilk FIFA deneyimim. Ama ne basın toplantısı ne de geliştirmelerde seçim yapamıyorum. Basın toplantısında sadece ortadaki işaretlenebiliyor. Sola ya da sağa gittiğimde beni tekrar ortaya yönlendiriyor. Ayni şey gelistirmelerde de gecerli. Yukarı aşağı sağa sola gitsem dahi aynı anda tekrar boşluğa geliyor. Sebebi nedir? Laptop'ım i7 10. nesil işlemcili. 1.5 TB SSD var toplamda. 16 GB da RAM. Sebebi ne olabilir?

Kanka Alt+Tab yaparken fareyi hareket ettir ama halen takılır sadece anlık çözüm bende yaşıyorum :D

Bende de vardı bu sorun. Çözümü basit. Ben xbox one s gamepad kullanıyorum. Mouse'u en aşağı doğru kaydırın(mouse gözükmesin) ve gamepad'de herhangi bir tuşa basın(xbox=A,B,X VEYA Y, PS=X,O,KARE,ÜÇGEN) sorun çözülüyor. Ben böyle çözdüm.

Xbox gamepadi kullanıyorum ben gamepaddende kaynaklanabilir ama düşünmüyorum.

Ben de Sony DualShock 4 kullanıyorum hocam.

Xbox gamepadi kullanıyorum ben gamepaddende kaynaklanabilir ama düşünmüyorum.

Bende de vardı bu sorun. Çözümü basit. Ben Xbox One S gamepad kullanıyorum. Fareyi en aşağı doğru kaydırın(mouse gözükmesin) ve Gamepad'de herhangi bir tuşa basın(Xbox = a, B, X veya Y, PS = X, O, kare, üçgen) sorun çözülüyor. Ben böyle çözdüm.

Nasıl yani aşağı doğru kaydirayim hocam bunu yapınca bir daha sorun yaşamayacak miyim?

Nasıl yani aşağı doğru kaydirayim hocam bunu yapınca bir daha sorun yaşamayacak miyim?

O zaman Steam gamepadinizi Xbox gamepadi olarak gösteriyor hocam onu değiştirin büyük ekrandan.

Oyuna girince gamepad bağlıyken ekranda olan beyaz renkli küçük şey var ya, bişeylere tıklarken kullanıyorsun, onu aşağı doğru kaydır. Ekranda gözükmesin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı