owyum Femtopat Katılım 28 Haziran 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2023 #1 Öncelikle merhaba. FIFA 23 de kariyer modunda oyuna başlıyorum ve görev ekranı geldiğinde gameped kontrolü gidiyor ve mouse+klavye kontrolü geliyor. Oyunu kapa aç yapmadan bu sorunu çözemiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Temmuz 2023
Öncelikle merhaba. FIFA 23 de kariyer modunda oyuna başlıyorum ve görev ekranı geldiğinde gameped kontrolü gidiyor ve mouse+klavye kontrolü geliyor. Oyunu kapa aç yapmadan bu sorunu çözemiyorum.
SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.478 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 4 Temmuz 2023 #2 Kabloyla bağla. Artı 0 Eksi
KS KS owyum Femtopat Katılım 28 Haziran 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2023 #3 SHYAH dedi: Kabloyla bağla. Genişletmek için tıkla... nasıl yani Artı 0 Eksi
SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.478 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 4 Temmuz 2023 #4 owyum dedi: nasıl yani Genişletmek için tıkla... Bluetoothla bağlanınca bazen o sorun oluyor, kabloyla bağlayınca sorun çözülüyor. Artı 0 Eksi
owyum dedi: nasıl yani Genişletmek için tıkla... Bluetoothla bağlanınca bazen o sorun oluyor, kabloyla bağlayınca sorun çözülüyor.
KS KS owyum Femtopat Katılım 28 Haziran 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2023 #5 SHYAH dedi: Bluetoothla bağlanınca bazen o sorun oluyor, kabloyla bağlayınca sorun çözülüyor. Genişletmek için tıkla... dostum kablolu zaten Artı 0 Eksi
SHYAH dedi: Bluetoothla bağlanınca bazen o sorun oluyor, kabloyla bağlayınca sorun çözülüyor. Genişletmek için tıkla... dostum kablolu zaten
Cumhuriyet Paşası Hectopat Katılım 6 Mart 2020 Mesajlar 400 Yer İstanbul/Beylikdüzü 28 Ağustos 2024 #6 Sorunu çözebildin mi? Artı 0 Eksi