Çözüldü FIFA25 DirectX hatası veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

L0CKED

Centipat
Daha fazla  
RAM
Bigboy 32GB DDR5 4800MHz CL40 Notebook Ram B48SC40D5-32
Ekran kartı
NVIDIA® GeForce RTX™ 4070 Laptop GPU
İşlemci
12th Gen Intel® Core™ i7-12650H processor 10 cores
FC 25'te yaklaşık 50 saatim var ilk defa böyle bir hata alıyorum. Ekran kartımı DDU ile silip tekrardan kurdum. DirectX falan güncel olması gerek. Ne yapmalıyım? Bilgisayarım MSI KATANA B12 VGK ProcMon ile FIFA25 aynı anda açılmıyor izin vermiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Şu videoyu yaptım. oyun içinden FPS'i sabitledim 60'a düzeldi sorun yok şu anda. Hata verirse yine dediklerini yapacağım artık. Daha hata alacağımı sanmıyorum ama.

DDU ile zaten yaptım. Dosyaları doğrulamıştım. OC yok. Yükseğe aldım. Tüm tuşlara bastım amin. Sıcaklık sorunum yok bakımını birkaç gün önce yaptım.
NVIDIA sürücünü DDU ile tamamen kaldır.

En güncel NVIDIA sürücüsünü manuel olarak indir kur.

NVIDIA Denetim Masası > 3D Ayarları > Program Ayarları kısmından, FİFA'yı seç maksimum güce ve yüksek performans olarak ayarlayın. Gölgelendirici Önbelliği kapalıysa açın.

DirectX’i yükle, yüklüyse tekrardan kur güncellensin.

Oyun içi grafik ayarlarını Biraz azalt

GPU Overclock varsa sıfırla.

Hiçbiri Olmasa sıcaklık kontrolleri yap sıcckalık yükselince ekran kartı güücünü kesiyor böyle hata verebiliyor.

Steam'den indirdiysen, Başlatma seçeneklerine; -high -DX12 yaz.

Ama bunların hepsine gerek kalmaz bunları yaparsan yüksek ihtimalle çözlür.

1.NVIDIA sürücünü DDU ile tamamen kaldır.

2.En güncel NVIDIA sürücüsünü manuel olarak indir kur.

Şu videoyu yaptım. oyun içinden FPS'i sabitledim 60'a düzeldi sorun yok şu anda. Hata verirse yine dediklerini yapacağım artık. Daha hata alacağımı sanmıyorum ama.

DDU ile zaten yaptım. Dosyaları doğrulamıştım. OC yok. Yükseğe aldım. Tüm tuşlara bastım amin. Sıcaklık sorunum yok bakımını birkaç gün önce yaptım.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…