Çözüldü FIFA'da Logitech F310 sağ yerine sol analog çalışıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Yago127

Hectopat
Daha fazla  
Gamepad olarak Logitech F310 kullanıyorum. Normalde FIFA oynarken menüler arasında geçiş sağ analogla yapılırdı, fakat resimde görüldü gibi sağ analogla yapamıyorum. Ayarlardan baktım bir seçenek bulamadım. Bunun yüzünden sayfa değiştiremiyorum resmen can sıkıcı bir durum.

Dosya Ekleri

• resim_2023-06-02_184120949.png
    resim_2023-06-02_184120949.png
    20,4 KB · Görüntüleme: 52
Çözüm
Arkadaki X, D yazan yerde X tarafına çekin.

Aklıma geldi o ama zaten X'teymiş. Oyun kaynaklı bir şey olduğunu düşünüyorum ama nasıl değiştireceğim onu bulamadım. Kontrolcüde sıkıntı yok bence.

Yeşil ışık yanıyor mu? Orada onun için tuş olacak ona basın düzelmesi gerekiyor.

Gamepaddeki yeşil ışık D-pad ile alakalı normalde. Ama ben onu da denedim değişen bir şey olmadı. Dediğim gibi oyundaki tuş da değişmiş gözüküyor o yüzden kolla değil oyunla alakalı olduğunu düşünüyorum.

Ayarlarda seçeneği varmış. Benim hatam.

resim_2023-06-17_145327394.png
Gamepad olarak Logitech F310 kullanıyorum. Normalde FIFA oynarken menüler arasında geçiş sağ analogla yapılırdı, fakat resimde görüldü gibi sağ analogla yapamıyorum. Ayarlardan baktım bir seçenek bulamadım. Bunun yüzünden sayfa değiştiremiyorum resmen can sıkıcı bir durum.
Emin olmamakla beraber cihazı tekrar kurun.

arkadaki x,d yazan yerde x tarafına çekin

Arkadaki X, D yazan yerde X tarafına çekin.

Aklıma geldi o ama zaten X'teymiş. Oyun kaynaklı bir şey olduğunu düşünüyorum ama nasıl değiştireceğim onu bulamadım. Kontrolcüde sıkıntı yok bence.

Yeşil ışık yanıyor mu? Orada onun için tuş olacak ona basın düzelmesi gerekiyor.

Gamepaddeki yeşil ışık D-pad ile alakalı normalde. Ama ben onu da denedim değişen bir şey olmadı. Dediğim gibi oyundaki tuş da değişmiş gözüküyor o yüzden kolla değil oyunla alakalı olduğunu düşünüyorum.

Ayarlarda seçeneği varmış. Benim hatam.

resim_2023-06-17_145327394.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı