leomessy Centipat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 377 Çözümler 1 17 Mayıs 2023 #1 Arkadaşlar bilen var mı? Ben FIFA'yı aldım serbest vuruşlarda l tuşu ile ayarlıyorsun ve penaltıda l ile atlıyorsun ama sağ analogu hareket ettirince pas veriyor o yüzden yapamıyorum. Çözümü nedir?
Arkadaşlar bilen var mı? Ben FIFA'yı aldım serbest vuruşlarda l tuşu ile ayarlıyorsun ve penaltıda l ile atlıyorsun ama sağ analogu hareket ettirince pas veriyor o yüzden yapamıyorum. Çözümü nedir?
Çözüm Yunus Aytekin 17 Mayıs 2023 Sanırım siyah kollardan var sizde. Mode tuşu olması lazım onu açıp oynayın. Işık yansın.
Yunus Aytekin Hectopat Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 192 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2023 #2 Sanırım siyah kollardan var sizde. Mode tuşu olması lazım onu açıp oynayın. Işık yansın. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mayıs 2023 Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS leomessy Centipat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 377 Çözümler 1 17 Mayıs 2023 #3 Yunus Aytekin dedi: Sanırım siyah kollardan var sizde. Mode tuşu olması lazım onu açıp oynayın. Işık yansın. Genişletmek için tıkla... Evet 100 TL'lik kol mode değil de analog yazıyor basınca ışık yanıyor. Yunus Aytekin dedi: Sanırım siyah kollardan var sizde. Mode tuşu olması lazım onu açıp oynayın. Işık yansın. Genişletmek için tıkla... Dostum kralsın sayende oldu teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mayıs 2023 Artı 0 Eksi
Yunus Aytekin dedi: Sanırım siyah kollardan var sizde. Mode tuşu olması lazım onu açıp oynayın. Işık yansın. Genişletmek için tıkla... Evet 100 TL'lik kol mode değil de analog yazıyor basınca ışık yanıyor. Yunus Aytekin dedi: Sanırım siyah kollardan var sizde. Mode tuşu olması lazım onu açıp oynayın. Işık yansın. Genişletmek için tıkla... Dostum kralsın sayende oldu teşekkürler.