FIFA'nın en iyi oyunu

Ne oynayacaksınız ona bağlı. Online oynayacaksanız 21'den başka seçeneğiniz yok zaten ama 21'de de kadro kurmak için çok geç artık o yüzden tavsiyem ucuza 20 alın kariyer modu oynayın.

Enis kirazoğlu bir videosunda eleştirmişti. Birilerinin sözleriyle vazgeçip/ almam ama endişelendim yine de.

Enis rakibi olmadığı için firmaya kızıyor aslında çünkü adamlar o kadar tembel ki hep aynı yapay zekayla oyun çıkartıyorlar sürekli kanatlara yönelen oyuncular maç sonu topu alamaman için köşe bayraklarında top saklayan oyuncular. Ultimate Team haricinde hiçbir bölüme önem vermiyorlar.

FIFA 21 alacak olsam fut için alırdım ama bence FIFA 21 alınır fakat
FIFA'nın eski oyunlarından alıp yama ile iyi olur ama FIFA 21 tadı vermez yamada olsa.

FIFA 21 alacak olsam fut için alırdım ama bence FIFA 21 alınır fakat
FIFA'nın eski oyunlarından alıp yama ile iyi olur ama FIFA 21 tadı vermez yamada olsa.
Ben 19 u oynuyorum. Arkadaşim 21 i ikimiz de sabahtan akşama kadar oynuyoruz. Yani transfer yaması ile gayet zevkli oluyor.

08 zevkini hiçbirinde alamadım. 21 gayet iyi ama bence.

FIFA 21 önerenler şu videoyu dikkatli dinlemeli aşırı kötü ve saçma bir oyun olmuş 21.

EA Play ile FIFA 20'de kariyer oynuyorum, arada iki maç atıp çıkıyorum, şimdilik hoşuma gitti. Bu arada Origin üzerinden sadece 21 satılıyor, diğer FIFA oyunlarını sadece EA Play ile oynayabilirsiniz. O da aklınızda bulunsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…