Efenim Femtopat Katılım 2 Nisan 2025 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2025 #1 Fitkızdan FIFA indirdim klavyeyle oynanmiyor. Ben buna nasıl kol baglarim? YouTube'dan baktim Steam'den yapiyorlardi. Nasıl kol bağlayacağım?
Fitkızdan FIFA indirdim klavyeyle oynanmiyor. Ben buna nasıl kol baglarim? YouTube'dan baktim Steam'den yapiyorlardi. Nasıl kol bağlayacağım?
Luzi10 Decapat Katılım 1 Aralık 2022 Mesajlar 517 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3050TI İ5 12500h 16 GB DDR4 RAM 512 GB SSD 512 GB HDD Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2025 #2 Efenim dedi: Fitkızdan FIFA indirdim klavyeyle oynanmiyor. Ben buna nasıl kol baglarim? YouTube'dan baktim Steam'den yapiyorlardi. Nasıl kol bağlayacağım? Genişletmek için tıkla... Belki kolunuzda sıkıntı vardır ancak temel bir çözüm yolu olarak X360CE indirip kolunuzu bağlayıp FIFA'yı seçerek rahatlıkla oynayabilirsiniz.
Efenim dedi: Fitkızdan FIFA indirdim klavyeyle oynanmiyor. Ben buna nasıl kol baglarim? YouTube'dan baktim Steam'den yapiyorlardi. Nasıl kol bağlayacağım? Genişletmek için tıkla... Belki kolunuzda sıkıntı vardır ancak temel bir çözüm yolu olarak X360CE indirip kolunuzu bağlayıp FIFA'yı seçerek rahatlıkla oynayabilirsiniz.