FIFA'ya ne zaman zamanlamalı bitiricilik geldi?

emirc.2

Decapat
FIFA serisine 15'le başlamıştım. Zamanlamalı bitiricilik falan yoktu. Bir FIFA serisinde otomatikman varmış. Şu an EA FC 24 var zamanlamalı bitiricilik hala alışkanlık oldu, ayar kapalı ben yine de alışkanlık dolayısıyla iki kez basıp topu stadyuma atıyorum 😂 Abi ben anlamadım bu ne zaman geldi ve hala bende alışkanlık halinde?

FIFA serisine 15'le başlamıştım. Zamanlamalı bitiricilik falan yoktu. Bir FIFA serisinde otomatikman varmış. Şu an EA FC 24 var zamanlamalı bitiricilik hala alışkanlık oldu, ayar kapalı ben yine de alışkanlık dolayısıyla iki kez basıp topu stadyuma atıyorum 😂 Abi ben anlamadım bu ne zaman geldi ve hala bende alışkanlık halinde?
kapatabilrsiniz hocam ayarlara girin kontrolleri özelleştire gelin orada zamanlamalı bitiriciliği kapatına basın

Zamanlamalı bitiricilik ne işe yarıyor bir de nasıl yapılıyor.
Zamanlamalı bitiricilik benim anladığım kadarıyla şut çekerken gol ihtimalini yükseltmek için gereken power bar yani şut çekerkenki güç barını 3-3.5 seviyelerine çıkararak garanti gol atmak. Yapmak içinse ayarlardan "Zamanlamalı bitiricilik" kısmını açmanız gerek. Tam topa vururken tekrardan şut tuşunuza basmanız gerek. Kareyse örneğin bir kere basıyoruz tam şut çekeceği zamanda tekrardan kare'ye basıyoruz ama yuvarlaksa yuvarlağa basıyoruz bu sefer.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı