ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.126 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2025 #1 Temu'dan almayı düşünüyorum alınır mı? Bir de jak girişi var mı mikrofonda?
goktug.59 Kilopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 5.395 Makaleler 3 Çözümler 37 Yer Tekirdağ Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo LOQ 15IAX9 - RTX 4050 / 24GB RAM / i5 12450HX Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2025 #2 Link atabilir misiniz? Temu'da bulamadım. Aliexpress'te var.
Rodwash Decapat Katılım 11 Aralık 2022 Mesajlar 245 Çözümler 1 12 Haziran 2025 #3 ubyys dedi: Temu'dan almayı düşünüyorum alınır mı? Bir de jak girişi var mı mikrofonda? Genişletmek için tıkla... Girişi USB tak çalıştır direkt.
ubyys dedi: Temu'dan almayı düşünüyorum alınır mı? Bir de jak girişi var mı mikrofonda? Genişletmek için tıkla... Girişi USB tak çalıştır direkt.
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.126 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2025 #4 goktug.59 dedi: Link atabilir misiniz? Temu'da bulamadım. Genişletmek için tıkla... Atmayı unutmuşum pardon, AmpliGame by FIFINE RGB USB Oyun Mikrofonu, IÅık DokunuÅlu Sessize Alma, PC için Tripodlu Kondenser Mikrofon, PS4/5, Dizüstü Bilgisayar AkıÅı-A2 - AliExpress 44 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Alışkanlıktan Temu yazmışım. Rodwash dedi: Girişi USB tak çalıştır direkt. Genişletmek için tıkla... Yok öyle değil kulaklık için.
goktug.59 dedi: Link atabilir misiniz? Temu'da bulamadım. Genişletmek için tıkla... Atmayı unutmuşum pardon, AmpliGame by FIFINE RGB USB Oyun Mikrofonu, IÅık DokunuÅlu Sessize Alma, PC için Tripodlu Kondenser Mikrofon, PS4/5, Dizüstü Bilgisayar AkıÅı-A2 - AliExpress 44 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Alışkanlıktan Temu yazmışım. Rodwash dedi: Girişi USB tak çalıştır direkt. Genişletmek için tıkla... Yok öyle değil kulaklık için.
goktug.59 Kilopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 5.395 Makaleler 3 Çözümler 37 Yer Tekirdağ Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo LOQ 15IAX9 - RTX 4050 / 24GB RAM / i5 12450HX Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2025 #5 ubyys dedi: Atmayı unutmuşum pardon, AmpliGame by FIFINE RGB USB Oyun Mikrofonu, IÅık DokunuÅlu Sessize Alma, PC için Tripodlu Kondenser Mikrofon, PS4/5, Dizüstü Bilgisayar AkıÅı-A2 - AliExpress 44 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Yok öyle değil kulaklık için. Genişletmek için tıkla... Toplam fiyatı ne kadara geliyor?
ubyys dedi: Atmayı unutmuşum pardon, AmpliGame by FIFINE RGB USB Oyun Mikrofonu, IÅık DokunuÅlu Sessize Alma, PC için Tripodlu Kondenser Mikrofon, PS4/5, Dizüstü Bilgisayar AkıÅı-A2 - AliExpress 44 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Yok öyle değil kulaklık için. Genişletmek için tıkla... Toplam fiyatı ne kadara geliyor?
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.126 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2025 #6 goktug.59 dedi: Toplam fiyatı ne kadara geliyor? Genişletmek için tıkla... 1300 falan.
goktug.59 Kilopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 5.395 Makaleler 3 Çözümler 37 Yer Tekirdağ Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo LOQ 15IAX9 - RTX 4050 / 24GB RAM / i5 12450HX Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2025 #7 Fiyatı iyi gibi. Ama TR'den BM800 + Phantom Power ikilisi daha iyi olmaz mı? Fifine sanırım direkt Type-C ile çalışıyor.
Fiyatı iyi gibi. Ama TR'den BM800 + Phantom Power ikilisi daha iyi olmaz mı? Fifine sanırım direkt Type-C ile çalışıyor.
Rodwash Decapat Katılım 11 Aralık 2022 Mesajlar 245 Çözümler 1 12 Haziran 2025 #8 ubyys dedi: Atmayı unutmuşum pardon, AmpliGame by FIFINE RGB USB Oyun Mikrofonu, IÅık DokunuÅlu Sessize Alma, PC için Tripodlu Kondenser Mikrofon, PS4/5, Dizüstü Bilgisayar AkıÅı-A2 - AliExpress 44 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Alışkanlıktan Temu yazmışım. Yok öyle değil kulaklık için. Genişletmek için tıkla... Mikrofonun kendisinin arkasında bir Type-C girişi var onun dışında girişi yok maalesef.
ubyys dedi: Atmayı unutmuşum pardon, AmpliGame by FIFINE RGB USB Oyun Mikrofonu, IÅık DokunuÅlu Sessize Alma, PC için Tripodlu Kondenser Mikrofon, PS4/5, Dizüstü Bilgisayar AkıÅı-A2 - AliExpress 44 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Alışkanlıktan Temu yazmışım. Yok öyle değil kulaklık için. Genişletmek için tıkla... Mikrofonun kendisinin arkasında bir Type-C girişi var onun dışında girişi yok maalesef.
NOY4N Picopat Katılım 4 Mart 2025 Mesajlar 185 12 Haziran 2025 #9 @ubyys hocam bende mikrofon almak istiyorum tahmini 1.5k ya kadar yolu var.Sizin özellikle bunu alma sebebiniz ne?
@ubyys hocam bende mikrofon almak istiyorum tahmini 1.5k ya kadar yolu var.Sizin özellikle bunu alma sebebiniz ne?
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.126 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2025 #10 NOY4N dedi: @ubyys hocam bende mikrofon almak istiyorum tahmini 1.5k ya kadar yolu var. Sizin özellikle bunu alma sebebiniz ne? Genişletmek için tıkla... Marka güzel, sesi de güzel. Alternatif var mı veya kullanan varsa yazsın diye açtım konuyu, yoksa bunu alırım yüksek ihtimal.
NOY4N dedi: @ubyys hocam bende mikrofon almak istiyorum tahmini 1.5k ya kadar yolu var. Sizin özellikle bunu alma sebebiniz ne? Genişletmek için tıkla... Marka güzel, sesi de güzel. Alternatif var mı veya kullanan varsa yazsın diye açtım konuyu, yoksa bunu alırım yüksek ihtimal.