Fifine A2 vs Maono dgm20

Makaleler
11
Yer
Antalia
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
R5 5600 / Evga Gtx 1660s / 2x8gb corsair vengeance 3200mhz / Asrock b550m-hdv
Meslek
Asker
Yakın zamanda bir hocamız indirim köşesine Fifine A2 modelini attı. Yurt dışından gelecek ve 1100TL bir ücret ödedim. Ancak A2'yi biraz daha araştırayım derken karşıma maono dgm20 modeli çıktı. Ses kalitesi kötü değil gibi. Rengi beyaz oldugu için ekipmanlarımla uyum saglayabileceğini düşündüm. Diğer ekipmanlarımda beyaz. Bu iki model arasında fazla fark var mıdır? Varsa hangisi üstündür? Teşekkürler iyi Sosyaller efendim.

Fifine A2: IÅık-dokunmatik dilsiz ile FIFINE RGB USB oyun mikrofon tarafından AmpliGame, PC için Tripod ile kondenser mikrofon, PS4/5, dizüstü bilgisayar Streaming-A2 - AliExpress

Maono dgm20: https://www.amazon.com.tr/MAONO-mik...cbff18935c9bb84f6a590f96dc3&gad_source=4&th=1

Not: Maono dgm20 model mikrofon A2 model mikrofondan 475TL daha pahalı.
@Monious Victoria

Son düzenleme:
Maono DGM20 gürültü engelleme ile geliyor. Lakin ses kalitesi daha kötü sanırım.

Bir video buldum ancak Fifine A6V ile karşılaştırması var. A6v ile A2 arasında çok fark olmadıgı için kafada tartarım diye açtım videoyu ancak maononun sesi berbat geldi. Arctis 7 kulaklıgımdaki mikrofon daha mı iyi acaba dedim kapattım. Sizde böyle deyince evet sanırım kötü diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…