xyxyba Decipat Katılım 10 Eylül 2024 Mesajlar 778 Çözümler 15 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2024 #1 Hocam başlıkta yazdığı gibi Fifine A6 driver var mı?
Origin Man Decapat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 75 Daha fazla Sistem Özellikleri Rtx 3060 OC 12 GB/Ryzen 5 5500/8X2 Ram/500 gb SSD/ Win 11 Pro/Tuf Gaming a520m-plus Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2024 #2 xyxyba dedi: Hocam başlıkta yazdığı gibi Fifine A6 driver var mı? Genişletmek için tıkla... Resmi web sitesinde driver yok hocam. İhtiyacınız olursa elbette ek yazılımlar bulabilirsiniz lakin ben bilmiyorum. İşinize yararsa diye bunu da bırakıyorum: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
xyxyba dedi: Hocam başlıkta yazdığı gibi Fifine A6 driver var mı? Genişletmek için tıkla... Resmi web sitesinde driver yok hocam. İhtiyacınız olursa elbette ek yazılımlar bulabilirsiniz lakin ben bilmiyorum. İşinize yararsa diye bunu da bırakıyorum: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et