Yusuf2727 Kilopat Katılım 21 Eylül 2019 Mesajlar 381 5 Nisan 2025 #1 Merhaba arkadaşlar. Yeni bir mikrofon aldım başlıkta belirttim modelini OBS stüdyo programında sesimi ayarlayıp Valorant'a girersem, sesim ayarladığım gibi mi çıkar yoksa mikrofonun orijinal sesi ile mi çıkar?
Merhaba arkadaşlar. Yeni bir mikrofon aldım başlıkta belirttim modelini OBS stüdyo programında sesimi ayarlayıp Valorant'a girersem, sesim ayarladığım gibi mi çıkar yoksa mikrofonun orijinal sesi ile mi çıkar?
elricc Picopat Katılım 4 Nisan 2025 Mesajlar 107 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2025 #2 Hayır öyle gelmez. Virtual Cable indirmen lazım bu videoyu izle.
Yusuf2727 Kilopat Katılım 21 Eylül 2019 Mesajlar 381 5 Nisan 2025 #3 elricc dedi: Hayır öyle gelmez. Virtual Cable indirmen lazım bu videoyu izle. Genişletmek için tıkla... İndirirsem oyunlarda sesim ayarladığım gibi mi gelir
elricc dedi: Hayır öyle gelmez. Virtual Cable indirmen lazım bu videoyu izle. Genişletmek için tıkla... İndirirsem oyunlarda sesim ayarladığım gibi mi gelir
elricc Picopat Katılım 4 Nisan 2025 Mesajlar 107 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2025 #4 Yusuf2727 dedi: İndirirsem oyunlarda sesim ayarladığım gibi mi gelir Genişletmek için tıkla... Evet, video nasıl yapıldığını gösteriyor.
Yusuf2727 dedi: İndirirsem oyunlarda sesim ayarladığım gibi mi gelir Genişletmek için tıkla... Evet, video nasıl yapıldığını gösteriyor.
Yusuf2727 Kilopat Katılım 21 Eylül 2019 Mesajlar 381 5 Nisan 2025 #5 Çok teşekkür ederim elricc dedi: Evet, video nasıl yapıldığını gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Peki OBS programında kendi sesimi nasıl duyabilirim kaydetmeden çünkü ayarlama lazım ama sesimi kulaklıkta duymak istiyorum nasıl çıktığını Son düzenleme: 5 Nisan 2025
Çok teşekkür ederim elricc dedi: Evet, video nasıl yapıldığını gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Peki OBS programında kendi sesimi nasıl duyabilirim kaydetmeden çünkü ayarlama lazım ama sesimi kulaklıkta duymak istiyorum nasıl çıktığını
elricc Picopat Katılım 4 Nisan 2025 Mesajlar 107 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2025 #6 Yusuf2727 dedi: Çok teşekkür ederim Peki OBS programında kendi sesimi nasıl duyabilirim kaydetmeden çünkü ayarlama lazım ama sesimi kulaklıkta duymak istiyorum nasıl çıktığını Genişletmek için tıkla... Bilgim yok maalesef.
Yusuf2727 dedi: Çok teşekkür ederim Peki OBS programında kendi sesimi nasıl duyabilirim kaydetmeden çünkü ayarlama lazım ama sesimi kulaklıkta duymak istiyorum nasıl çıktığını Genişletmek için tıkla... Bilgim yok maalesef.