H hyperx456 Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 165 Çözümler 2 14 Ağustos 2025 #11 Shinsoo dedi: Valla discord özelinde çok ayar yapmıyordum ben. Sonar'ın bir sürü gürültü engelleme modları vardı onları da denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Sürekli farklı ayarlamalar yapıyorum fakat bi ayarı yapınca bu sefer çok bağırmam gerekiyor, hazır ayar olsa daha iyi olacak aslında. Yine de bir sorayim dedim yapacağız artık birşeyler.
Shinsoo dedi: Valla discord özelinde çok ayar yapmıyordum ben. Sonar'ın bir sürü gürültü engelleme modları vardı onları da denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Sürekli farklı ayarlamalar yapıyorum fakat bi ayarı yapınca bu sefer çok bağırmam gerekiyor, hazır ayar olsa daha iyi olacak aslında. Yine de bir sorayim dedim yapacağız artık birşeyler.
Ö ömer arga Yoctopat Katılım 5 Eylül 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2025 #12 hyperx456 dedi: Bende sonar + Discord yaptım fakat iyi yapamıyorum sanırım ayarları bir düzgün yapamadım :/ Genişletmek için tıkla... OBS ayarlarından gürülte engelemme bastırma filtreleri ekleyin kazanç filtresini 3,1 gibi bir rakamda tutun iyi kalitede ses alırsınız.
hyperx456 dedi: Bende sonar + Discord yaptım fakat iyi yapamıyorum sanırım ayarları bir düzgün yapamadım :/ Genişletmek için tıkla... OBS ayarlarından gürülte engelemme bastırma filtreleri ekleyin kazanç filtresini 3,1 gibi bir rakamda tutun iyi kalitede ses alırsınız.