F FERHATZE3K Hectopat Katılım 5 Kasım 2019 Mesajlar 98 Çözümler 1 1 Kasım 2023 #1 Arkadaşlar a6t modelinde tripod var ama a6v modeli aldım mikrofon için tripod önerir misiniz?
O OrhanYaman Hectopat Katılım 20 Kasım 2021 Mesajlar 351 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2023 #2 FERHATZE3K dedi: Arkadaşlar a6t modelinde tripod var ama a6v modeli aldım mikrofon için tripod önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Dostum sa bende yeni alacağım a6v modelini bulabildin mi tripod fiyatı ne kadar çoğu triopada uyar mı özel mi almak lazım.
FERHATZE3K dedi: Arkadaşlar a6t modelinde tripod var ama a6v modeli aldım mikrofon için tripod önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Dostum sa bende yeni alacağım a6v modelini bulabildin mi tripod fiyatı ne kadar çoğu triopada uyar mı özel mi almak lazım.
E en3xys Hectopat Katılım 27 Ağustos 2021 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2024 #3 OrhanYaman dedi: Dostum sa bende yeni alacağım a6v modelini bulabildin mi tripod fiyatı ne kadar çoğu triopada uyar mı özel mi almak lazım. Genişletmek için tıkla... Sen bulabildin mi dostum?
OrhanYaman dedi: Dostum sa bende yeni alacağım a6v modelini bulabildin mi tripod fiyatı ne kadar çoğu triopada uyar mı özel mi almak lazım. Genişletmek için tıkla... Sen bulabildin mi dostum?