Y yunusekocak Decapat Katılım 18 Ekim 2022 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2024 #1 Bu iki mikrofon arasında kaldım. YouTube'da ve Discord da kullanım için alacağım Dexim arkadaşımda var alırsam ondan alacağım sağlamlık açısından ses açısından sizce hangisi daha iyidir? Hangisini almalıyım?
Bu iki mikrofon arasında kaldım. YouTube'da ve Discord da kullanım için alacağım Dexim arkadaşımda var alırsam ondan alacağım sağlamlık açısından ses açısından sizce hangisi daha iyidir? Hangisini almalıyım?
Shinsoo Centipat Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 3.635 Çözümler 7 Yer Shinsoo Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2024 #2 Fifine A6V veya Maono MAONO PD200X USB/XLR Dinamik Mikrofon Fiyatı ve Özellikleri - SesçiBaba
Z zenRa Centipat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 2 6 Mart 2025 #3 Shinsoo dedi: Fifine A6V veya Maono MAONO PD200X USB/XLR Dinamik Mikrofon Fiyatı ve Özellikleri - SesçiBaba Genişletmek için tıkla... Hocam sesçibaba da son 1 yıldır bu ürünün fiyatı 2500TL. Güvenebilir miyiz bu firmaya bilginiz var mı?
Shinsoo dedi: Fifine A6V veya Maono MAONO PD200X USB/XLR Dinamik Mikrofon Fiyatı ve Özellikleri - SesçiBaba Genişletmek için tıkla... Hocam sesçibaba da son 1 yıldır bu ürünün fiyatı 2500TL. Güvenebilir miyiz bu firmaya bilginiz var mı?
Shinsoo Centipat Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 3.635 Çözümler 7 Yer Shinsoo Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2025 #4 zenRa dedi: Hocam sesçibaba da son 1 yıldır bu ürünün fiyatı 2500TL. Güvenebilir miyiz bu firmaya bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Sesçi Baba'dan çok alışveriş yaptım, güvenilirdir.
zenRa dedi: Hocam sesçibaba da son 1 yıldır bu ürünün fiyatı 2500TL. Güvenebilir miyiz bu firmaya bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Sesçi Baba'dan çok alışveriş yaptım, güvenilirdir.