murattt1 Decapat Katılım 17 Kasım 2022 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2023 #1 Canlı yayın için mikrofon almak istiyorum. Fifine a6v mi Fifine A8 mi daha iyi bir tercih olur. Arada yaklaşık 700TL fark var. Buna değer mi?
Canlı yayın için mikrofon almak istiyorum. Fifine a6v mi Fifine A8 mi daha iyi bir tercih olur. Arada yaklaşık 700TL fark var. Buna değer mi?
ahmet can balcı Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 2.421 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2023 #2 İkisi de birbirinden berbat.
murattt1 Decapat Katılım 17 Kasım 2022 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2023 #3 @ahmet can balcı internette gördüğüm tüm incelemelerde güzel olduğunu söylüyorlardı ne önerirsiniz?
ahmet can balcı Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 2.421 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2023 #4 murattt1 dedi: @ahmet can balcı internette gördüğüm tüm incelemelerde güzel olduğunu söylüyorlardı ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam kulaklık olan Fifine ile karıştırmışım özür dilerim mikrofon ile alakalı bilgim yok geri dönüş sağlarım. Fifine’ın ismi buna benzer kulaklıkları vardı plug and play stilinde.
murattt1 dedi: @ahmet can balcı internette gördüğüm tüm incelemelerde güzel olduğunu söylüyorlardı ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam kulaklık olan Fifine ile karıştırmışım özür dilerim mikrofon ile alakalı bilgim yok geri dönüş sağlarım. Fifine’ın ismi buna benzer kulaklıkları vardı plug and play stilinde.
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.613 Makaleler 8 Çözümler 153 17 Temmuz 2023 #5 ahmet can balcı dedi: İkisi de birbirinden berbat. Genişletmek için tıkla... İkisi de berbat değil. Fifine Ampligame A6VW RGB USB Beyaz Gaming Mikrofon | ITOPYA Fifine Ampligame A6VW RGB USB Beyaz Gaming Mikrofon En iyi fiyat seçenekleri ile A6VW ITOPYA.COM'da www.itopya.com En ucuz burada. A8 ile arasında 600 TL fark var, değmez bana kalırsa.
ahmet can balcı dedi: İkisi de birbirinden berbat. Genişletmek için tıkla... İkisi de berbat değil. Fifine Ampligame A6VW RGB USB Beyaz Gaming Mikrofon | ITOPYA Fifine Ampligame A6VW RGB USB Beyaz Gaming Mikrofon En iyi fiyat seçenekleri ile A6VW ITOPYA.COM'da www.itopya.com En ucuz burada. A8 ile arasında 600 TL fark var, değmez bana kalırsa.
murattt1 Decapat Katılım 17 Kasım 2022 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2023 #6 erme dedi: İkisi de berbat değil. Fifine Ampligame A6VW RGB USB Beyaz Gaming Mikrofon | ITOPYA Fifine Ampligame A6VW RGB USB Beyaz Gaming Mikrofon En iyi fiyat seçenekleri ile A6VW ITOPYA.COM'da www.itopya.com En ucuz burada. A8 ile arasında 600 TL fark var, değmez bana kalırsa. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam bu fiyata a6vden daha iyi bir şey alman mümkün değildir herhalde ?
erme dedi: İkisi de berbat değil. Fifine Ampligame A6VW RGB USB Beyaz Gaming Mikrofon | ITOPYA Fifine Ampligame A6VW RGB USB Beyaz Gaming Mikrofon En iyi fiyat seçenekleri ile A6VW ITOPYA.COM'da www.itopya.com En ucuz burada. A8 ile arasında 600 TL fark var, değmez bana kalırsa. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam bu fiyata a6vden daha iyi bir şey alman mümkün değildir herhalde ?
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.613 Makaleler 8 Çözümler 153 17 Temmuz 2023 #7 murattt1 dedi: Sağ olun hocam bu fiyata a6vden daha iyi bir şey alman mümkün değildir herhalde ? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum.
murattt1 dedi: Sağ olun hocam bu fiyata a6vden daha iyi bir şey alman mümkün değildir herhalde ? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum.