Endashira Decapat Katılım 1 Haziran 2023 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2023 #1 Merhabar, YouTube'da video paylaşacağım 3 mikrofon arasında kaldım. Hangisini önerirsiniz? Fifine a6v. HyperX Solocast. 2. el HyperX quatcast. Not: Tek kişi video çekeceğim. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Eylül 2023
Merhabar, YouTube'da video paylaşacağım 3 mikrofon arasında kaldım. Hangisini önerirsiniz? Fifine a6v. HyperX Solocast. 2. el HyperX quatcast. Not: Tek kişi video çekeceğim.
S Saltttt Femtopat Katılım 25 Şubat 2024 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2024 #2 Endashira dedi: Merhabar, YouTube'da video paylaşacağım 3 mikrofon arasında kaldım. Hangisini önerirsiniz? Fifine a6v. HyperX Solocast. 2. el HyperX quatcast. Not: Tek kişi video çekeceğim. Genişletmek için tıkla... Fifine a6v
Endashira dedi: Merhabar, YouTube'da video paylaşacağım 3 mikrofon arasında kaldım. Hangisini önerirsiniz? Fifine a6v. HyperX Solocast. 2. el HyperX quatcast. Not: Tek kişi video çekeceğim. Genişletmek için tıkla... Fifine a6v