Fifine A8 Mikrofon alınır mı?

formatcocuk

Centipat
Daha fazla  
Mikrofonun ses kalitesine göre çok iyi bir fiyatı var, daha önce alan deneyen veya marka-model hakkında bilgi sahibi olan var mı?
Önerilere açığım.

Mikrofonun ses kalitesine göre çok iyi bir fiyatı var, daha önce alan deneyen veya marka-model hakkında bilgi sahibi olan var mı?
Önerilere açığım.
K669B kullanıyorum, fena marka. Bence alınır.

Kullanmadım fakat incelemelerine bakarsak rahatlıkla alınır. Alternatif olarak stokta varsa AM8, yoksa A6V-A6T modellerine de bakabilirsin. Quadcast yerine çok daha iyi bir seçim olacağı konusunda şüphen olmasın. Rode, Fifine gibi markaların ürünlerinin yaygınlaşması gerek artık ülkemizde.

Kullanmadım fakat incelemelerine bakarsak rahatlıkla alınır. Alternatif olarak stokta varsa AM8, yoksa A6V-A6T modellerine de bakabilirsin. Quadcast yerine çok daha iyi bir seçim olacağı konusunda şüphen olmasın. Rode, Fifine gibi markaların ürünlerinin yaygınlaşması gerek artık ülkemizde.
a8 tavsiye etmiyor musun

Önerilere açığım.

Fifine fiyat/perfonmans konusunda en iyi markadır, zaten yurt dışında bayağı popüler bir marka. Üzmez tripodu sağlam, dahili shockmount ve pop filter var, üstünde mikrofonu açma kapama butonu var vs bu fiyat bandında alınabilirliğini bayağı arttırıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eğer paranızı önemsiyorsanız burada çok detaylı anlatmış izlemenizi tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı