Zdark Decapat Katılım 17 Ocak 2022 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2023 #1 İki mikrofon arasında kaldım. 1 haftadır hangisini almalıyım diye düşünüyorum. Aşağıya linkleri bıraktım. Sizce hangisini almalıyım? Fifine Ampligame A6T RGB Yayinci USB Mikrofon Seti | ITOPYA Fifine Ampligame A6T RGB Yayinci USB Mikrofon Seti En iyi fiyat seçenekleri ile A6T ITOPYA'da www.itopya.com Fifine T683 USB Condenser Podcast Kayit Mikrofon Seti | ITOPYA Fifine T683 USB Condenser Podcast Kayit Mikrofon Seti En iyi fiyat seçenekleri ile T683 ITOPYA.COM'da www.itopya.com Hangisi parasının hakkını verir?
İki mikrofon arasında kaldım. 1 haftadır hangisini almalıyım diye düşünüyorum. Aşağıya linkleri bıraktım. Sizce hangisini almalıyım? Fifine Ampligame A6T RGB Yayinci USB Mikrofon Seti | ITOPYA Fifine Ampligame A6T RGB Yayinci USB Mikrofon Seti En iyi fiyat seçenekleri ile A6T ITOPYA'da www.itopya.com Fifine T683 USB Condenser Podcast Kayit Mikrofon Seti | ITOPYA Fifine T683 USB Condenser Podcast Kayit Mikrofon Seti En iyi fiyat seçenekleri ile T683 ITOPYA.COM'da www.itopya.com Hangisi parasının hakkını verir?
4 403362 Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 802 Çözümler 1 29 Ağustos 2023 #2 Çok emin değilim ama fifine T683 daha iyi gibi. Kulaklığım çok kötü (Rampage forte y) olduğu için iki mikrofonun da sesi videoda kötü geliyor.
Çok emin değilim ama fifine T683 daha iyi gibi. Kulaklığım çok kötü (Rampage forte y) olduğu için iki mikrofonun da sesi videoda kötü geliyor.
Zdark Decapat Katılım 17 Ocak 2022 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2023 #3 403362 dedi: Çok emin değilim ama fifine T683 daha iyi gibi. Kulaklığım çok kötü (Rampage forte y) olduğu için iki mikrofonun da sesi videoda kötü geliyor. Genişletmek için tıkla... iki mikrofon derken kastettiğin benim verdiğim linklerdeki mikrofonlar mı bide bildiğin güzel mikrofon varsa söylersen sevinirim
403362 dedi: Çok emin değilim ama fifine T683 daha iyi gibi. Kulaklığım çok kötü (Rampage forte y) olduğu için iki mikrofonun da sesi videoda kötü geliyor. Genişletmek için tıkla... iki mikrofon derken kastettiğin benim verdiğim linklerdeki mikrofonlar mı bide bildiğin güzel mikrofon varsa söylersen sevinirim