ModasSadom Centipat Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 70 1 Mart 2025 #1 Konuşma özelliği olan, oyunlarda mikrofon sesi otomatik olarak kırmızıdan yeşile çevirip açıyor. Çözümü veya ayar yapabileceğimiz bir programı var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Mart 2025
Konuşma özelliği olan, oyunlarda mikrofon sesi otomatik olarak kırmızıdan yeşile çevirip açıyor. Çözümü veya ayar yapabileceğimiz bir programı var mı?
bayburak Decapat Katılım 16 Mayıs 2023 Mesajlar 786 Çözümler 3 1 Mart 2025 #2 Hocam sorunu bilmiyorum ama kulaklıktan memnun musunuz? Bende düşünüyorum da.
ModasSadom Centipat Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 70 1 Mart 2025 #3 bayburak dedi: Hocam sorunu bilmiyorum ama kulaklıktan memnun musunuz? Bende düşünüyorum da. Genişletmek için tıkla... Kulaklık değil hocam bu direk mikrofon kalite performans ürünü sesi güzel alıyor alınır ama birçok modeli var. Bütçenize ve ne amaçla kullanacağınıza bağlı alabilirsiniz.
bayburak dedi: Hocam sorunu bilmiyorum ama kulaklıktan memnun musunuz? Bende düşünüyorum da. Genişletmek için tıkla... Kulaklık değil hocam bu direk mikrofon kalite performans ürünü sesi güzel alıyor alınır ama birçok modeli var. Bütçenize ve ne amaçla kullanacağınıza bağlı alabilirsiniz.