Fifine Ampligame H9 alınır mı?

Daha fazla  
Razer BlackShark V2 Pro PS Edition kulaklığı yakın zamanda aldım, ancak oldukça pişmanım, sarı sitede yaklaşık 1000TL zararla satıp Fifine kulaklığı almayı düşünüyorum.

Halihazırda kulak içi Anker Liberty 4NC sahibiyim, kulak üstü de Razer'la beraber Gamepower Kugon sahibiyim.

Fifine kulaklıktan beklentim bu kulaklıklardan iyi bir ses deneyimi vermesi, özellikle kablolu alıyorum bunun için. Uzun kullanımda kulak ağrısı yapmazsa da çok tatlı olur.

Hikayeli oyunlar oynuyor ve dizi film anime izliyorum, Razer'dan pişman olma sebebim hiç oynamadığım Valorant, CS tarzı oyunlarda ses kasmak üzerine olması ve kulaklıkta basın sıfır olması, oynamadığım oyunda ses kasmasının iyi olmasını ne yapayım ben işe yarayan ve aradığım tüm özelliklerde eksideyse.

Ek not: Razer almayın.

Son düzenleyen: Moderatör:

Kulak ağrısı yapmıyor hocam Fifine h9'dan hiç pişman olmazsınız kendim cok uzun arastırmalar sonucu almıştım cok memnunum alın aldırın mikrofonu şahane

H9 hafif bir kulaklık, konfor konusunda sıkıntı yaşayacağını zannetmiyorum. Kullanmadığım için ses konusunda fikir sahibi değilim ama sana tavsiyem oyunları umursamıyorsan git Bluetooth kulaklık al, Gaming kulaklıklardan hayır gelmez. BT kulaklıklar ile Gaming kulaklıklar arasında gerçekten çok fark var ses kalitesi olarak. Ben bass seven bir insanım, birkaç Gaming kulaklık kullandım fakat hiçbiri beni tatmin etmedi. Rekabetçi oyunları fazla umursayan biri değilim bu yüzden gidip Soundcore Q35 ve bir tane de BT dongle aldım. Keyifli bir şekilde müziğimi dinliyorum, film izliyorum veya oyun oynuyorum. Hatta FPS oyunlarınıda BT ile oynuyorum çünkü abartılacak bir gecikme yok. FPS oynamıyorsan zaten hiç hissetmiyorsun. Sadece FPS oyununda fark ediliyor ki o da çok normal milisaniyelik değerler önemli çünkü.

Bu kadar anlattım tabii ama harici mikrofon lazım böyle yapacaksan.

Ek not: Razer almayın.

Almıyoruz.

Benim açtığım konuyada bakabilirsiniz hocam

Alınır kendimde kullanıyorum on numara.

Hocam yani BT kulaklık hikayeli oyunlarda ve film dizi animede daha mı iyi olur?

Ses performansı nasıl hocam? Gerek bassları olsun gerek müzik hikayeli oyun dizi film anime olsun, gamepower kugondan iyidir sanırım.

Hocam yani BT kulaklık hikayeli oyunlarda ve film dizi animede daha mı iyi olur?

Gaming kulaklıklar doğal olarak oyun odaklı, BT kulaklıklar ise ses odaklı olduğu için iyi bir kulaklık alırsan evet daha iyi olur ama dediğim gibi harici mikrofon lazım Discord vesaire kullanıyorsan.

Kulak ağrısı yapmıyor hocam Fifine h9'dan hiç pişman olmazsınız kendim cok uzun arastırmalar sonucu almıştım cok memnunum alın aldırın mikrofonu şahane
Hocam mikrofon önemli değil fps oynamıyorum, ses deneyimi nasıl?

Ses deneyimi nasıl hocam, gamepower kugondan yükselttiğimin hissiyatını yaşar mıyım? Razerda düşüş yaşadım resmen rezillik.

Gaming kulaklıklar doğal olarak oyun odaklı, BT kulaklıklar ise ses odaklı olduğu için iyi bir kulaklık alırsan evet daha iyi olur ama dediğim gibi harici mikrofon lazım Discord vesaire kullanıyorsan.
Yok hocam discord falan kullanmıyorum rekabetçi fps ile aram hiç yok, öneriniz var mı?

Benim açtığım konuyada bakabilirsiniz hocam
Hocam ses deneyimi daha iyi olması ümidiyle fifine tercih ediyorum, hyperx önerdiler ancak o daha fps ağırlıklıymış, kablosuzun konforundan vazgeçip ses deneyimi istiyorum.
Fifine markası bilindik değil üzer mi?

Son düzenleme:

Ses kalitesi çok iyi hocam Gamepower Kugon'dan yüksek ihtimal iyidir Gamepower markası çok önerilmiyor ama bu soru için ayrı konu açarsanız daha iyi cevaplar alabilirsiniz.

Fifine mikrofon ürettiği için çok bilinmiyor kulaklık konusunda ama Üzmez hocam HyperX bana da onermislerdi %90 FPS oynamama rağmen Fifine H9 aldım iyi ki almisim

Hocam simdi kugona baktım kesinlikle farkı hissedersiniz biraz da ayarla çok iyi olur ben şahsen müzik dinlerken bass sevdigim için bassı arttırmıstım mesela

Son düzenleme:
Hocam tercihim razerı sarı siteye koyup fifine almak olacak, umarım eksiye düşmeme rağmen memnun kalırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…