TrBaranovic Hectopat Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 91 17 Haziran 2025 #1 Fifine Ampligame H9 kulaklığımı alalı çok bir zaman olmadı fakat mikrofonu çalışmamaya başladı sistemde gözüküyor fakat sesi almıyor.
Fifine Ampligame H9 kulaklığımı alalı çok bir zaman olmadı fakat mikrofonu çalışmamaya başladı sistemde gözüküyor fakat sesi almıyor.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.225 Makaleler 3 Çözümler 195 17 Haziran 2025 #2 Tam oturmamış olabilir mi?
sylas25 Decapat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 371 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2025 #3 TrBaranovic dedi: Fifine Ampligame H9 kulaklığımı alalı çok bir zaman olmadı fakat mikrofonu çalışmamaya başladı sistemde gözüküyor fakat sesi almıyor. Genişletmek için tıkla... Son durum nedir
TrBaranovic dedi: Fifine Ampligame H9 kulaklığımı alalı çok bir zaman olmadı fakat mikrofonu çalışmamaya başladı sistemde gözüküyor fakat sesi almıyor. Genişletmek için tıkla... Son durum nedir
TrBaranovic Hectopat Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 91 28 Haziran 2025 #4 sylas25 dedi: Son durum nedir? Genişletmek için tıkla... Ses ayarlarından eski mikrofonumu bulup tamamen devre dışı bıraktım sonrasında şu an kullandığım mikrofonu varsayılan seçtim sorun çözüldü.
sylas25 dedi: Son durum nedir? Genişletmek için tıkla... Ses ayarlarından eski mikrofonumu bulup tamamen devre dışı bıraktım sonrasında şu an kullandığım mikrofonu varsayılan seçtim sorun çözüldü.
roboxgamer333 Centipat Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 420 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2025 #5 TrBaranovic dedi: Ses ayarlarından eski mikrofonumu bulup tamamen devre dışı bıraktım sonrasında şu an kullandığım mikrofonu varsayılan seçtim sorun çözüldü. Genişletmek için tıkla... hocam bendede 2-3 aydır kullanıyodum bugün gitti telefondada yok ses
TrBaranovic dedi: Ses ayarlarından eski mikrofonumu bulup tamamen devre dışı bıraktım sonrasında şu an kullandığım mikrofonu varsayılan seçtim sorun çözüldü. Genişletmek için tıkla... hocam bendede 2-3 aydır kullanıyodum bugün gitti telefondada yok ses